reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
mariola_
wiesz c ota twoja siostra to chyba zazdrosna jest mi sie wydaje i datego tak rrobi...mom zdaniem dobrze robisz ze nie przejmujesz si tym co mowi haha wlasnie pomyslalm sobei ze ty ja ignorujesz kapletniea a ona robi wszystko zeby ci dostrac zeby cie zgnebic ale jej to nie wychodzi < brawo> respekt dal cibei oby tak dalje;p

oj zazdrosze ci tych 10 kg ja przytylam 25 wyobrazasz to sobei nie wiem jak ja to zrzuce potem no ale jaksos bede musaiala podobno po porodzie leci ci 10 kg to zostanei mi tylko 15 do zrzucenia dam rade;p

No i najgorsze że z takim rozpieszczonym dzieckiem to nic nie da się zrobić bo jak ja np sobie odpuszczam to wychodzę na najgorszą no i biedna siostrzyczka zawsze zrobi przedstawienie jak to jej ciężko a Ty babo w ciąży radź sobie sama :D

Ale dziewczyno nie przejmuj sie pyskata siostra! Niech sobie gada i robi co chce! a moze ona ci poprostu zazdrosci.. widzi ze jest ci dobrze i robi wszystkop zeby to zepsuc! Olej ja poprostu ! Taki wiek ;/

Hehehe :-D:-D:-D
Dzięki :sorry::sorry:
A co do kg to zrzucisz raz dwa , zobaczysz . Odlicz wszystko to co Ci ubędzie podczas porodu :-):-):-), no i do tego karmienie piersią też sporo z Ciebie wyciągnie no i latanie przy Maluszku sporo Ci kalorii zabierze więc spokojna głowa :-p
Po ciąży będziesz jeszcze szczuplejsza niż przed :-):-):-)

A dziewczyny szpitale do porodu juz wybrane?
Powiem wam ze to niby takie ze pozniej pozniej ale to sie tak wydaje najlepiej wczesniej poczytac na forach o szpitalach i po opiniach... mozna odwiedzic niekotre spzitale ale to wiece beda bajeroawc ze wszytko pieknei ladnie a pote okazrze sie inaczej jeszce jak dowiedza sie w szpitalu ze chccie np pokoj jednoosobowy najczesciej odplatny to juz wogole...:p

Młodsze rodzeństo jest zazdrone o to,że teraz juz nie będze w centum uwagi,nie będzie tą najmłodszą kruszynkąi i nie będzie już miało poświęcane tyle uwagi co wcześniej...
Nowe Maleństwo w domu to potencjalny wróg!:wściekła/y: hehe

Hehehe :-D:-D:-D
Dzięki :sorry::sorry:
A co do kg to zrzucisz raz dwa , zobaczysz . Odlicz wszystko to co Ci ubędzie podczas porodu :-):-):-), no i do tego karmienie piersią też sporo z Ciebie wyciągnie no i latanie przy Maluszku sporo Ci kalorii zabierze więc spokojna głowa :-p
Po ciąży będziesz jeszcze szczuplejsza niż przed :-):-):-)

Oj chcialbym bym byc jeszce szczuplejsza tylko kolejny problem rozstepy...;/

PAMIETAJCIE!!!!!przyszle mamy
jak was zacznie brzuch swedziec pod zadnym pozorem nei dapac bo pojawia sie rozstepny ja nie drapaplam to nei mialam teraz zaczelam niedawno i caly brzuch w tym swistwie mam a tak dlabam cala ciaze o to balsamy oliwki...;/ ale tez slyszlalm ze rostepy sa genetyczne i ja ma ytlkow tych miejscach co mialam moja mam moze cos w tym jest ale swoja dorga wole miec na brzuchu niz na nogachi ytlku czy cyckach

Młodsze rodzeństo jest zazdrone o to,że teraz juz nie będze w centum uwagi,nie będzie tą najmłodszą kruszynkąi i nie będzie już miało poświęcane tyle uwagi co wcześniej...
Nowe Maleństwo w domu to potencjalny wróg!:wściekła/y: hehe

Podzielam twoje zdanie jest w 100% trafne ;p

reklama
Asieńka chyba lepiej tego nie da rady ująć :-):-):-):-).
Co do szpitali to ja mam jeden na oku :) a drugi to w razie konieczności, tylko to 60 km ode mnie więc nie wiem czy zdąże dojechać :p
Ja mam rozstępy własnie na piersiach ale to są takie sine i podobno można je usunąc :), ja smaruje oliwką no i jak na razie znikają, robią się znacznie płytsze ;)

Ostatnia edycja:
Do góry