reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Hej chciałam dołączyc do waszego grona;)
Mam 19 lat i jestem styczniówką 2011:) Urodziłam mając 17 lat i 11 miesięcy:)Równiez znalazłam poparcie u dziewczyc z tego forum, zadnej krytyki:)
A tak troche o mnie nazywam sie Kasia w tym roku zdaje mature, powiem wam nie widziałam sie w roli mamy ale z pomocą wielu osób takich jak juz teraz mój"narzeczony" dałam rade, teraz bez mojej Nadusi nie wyobrażam sobiee zycia... pierwsze kopniaki w brzuchu a potem widok pierwszego ząbka, pierwszych kroków słow mama tata...mówie wam dziewczyny płakac sie chce az:p
Z moim Kamilem byłam zaledwie pół roku jak dowiedziałam dsie ze jestem w ciązy.. był problem oczywiscie z tesciami ale juz jest ok świata poza Nadusią nie widzą...Udało mi sie jak i pewnie wam sie uda...:)
Teraz własnie remontujemy mieszkanie które kupiliśmy z pomocą rodziców mojego K bo wzieli nam kredyt, ja mam nadzieje zdam tą mature... i wkońcu to prawo jazdy:))

A dziewczynki skąd jestescie??:p
Malina010: Kochana kiedy zamierzasz powiedziec rodzicom?:p
Powiem ci z moijego doświadczenia ja powiedziałam doś szybko, no powiedz sama lepiej zebys ty im powiedziała niz ktos inny^^:)
Lorata: Kamila mojego kuzynka urodziła mając 16 lat:) Szymek ma teraz 2 lata skonczył w kwietniu:)

reklama
jestem z Kielc :) chłopak już wie i chyba się cieszy ;P rodzicom zamierzam powiedzieć w przyszłym tygodniu - to chyba będzie najbardziej stresujący moment mojego życia ;D nawet nie wiem jak to powiedzieć :< dzisiaj kupiłam kwas foliowy i rozpoczynam zdrowe życie ;D

Malina - lepiej nie przeciągać z rodzicami tylko jak najszybciej mieć za sobą :)
Wiem z doświadczenia :p Następne dni mogą być bardzo ciężkie ( nikt się do mnie nie odzywał przez ok. miesiąc), ale to trzeba przetrwać . Oni Cię kochają , bo jesteś ich dzieckiem !:)

Malina, Blaneczka ma świętą racje, ja też myślałam że nikt sie do mnie nie odezwie a teściom przeszło dosłownie w 3 dni:) ja poowiedziałam jak byłam w bodajze 7 tygodniu... Mojego Kamila rodzince tez mieli nie więcej bo po 40 lat:)
Mówie ci dasz rade:) 3ae10463d5.jpg

Zobaczysz jakie to małe cudo jest kochane:p
Moja Nadia zdjęcie z Rana:) dzis:p

Witajcie dziewczyny ;) Dacie rade mówie Wam :-) i trzymam za was kciuki ;-)
Ja w pierwsza ciaze zaszłam maja 17,5 ;-) w drugą 18, 5 :-D i zdalam mature z dwójka maluszków, ;-) hehe :*

reklama
Do góry