reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Hej chciałam dołączyc do waszego grona;)
Mam 19 lat i jestem styczniówką 2011:) Urodziłam mając 17 lat i 11 miesięcy:)Równiez znalazłam poparcie u dziewczyc z tego forum, zadnej krytyki:)
A tak troche o mnie nazywam sie Kasia w tym roku zdaje mature, powiem wam nie widziałam sie w roli mamy ale z pomocą wielu osób takich jak juz teraz mój"narzeczony" dałam rade, teraz bez mojej Nadusi nie wyobrażam sobiee zycia... pierwsze kopniaki w brzuchu a potem widok pierwszego ząbka, pierwszych kroków słow mama tata...mówie wam dziewczyny płakac sie chce az:p
Z moim Kamilem byłam zaledwie pół roku jak dowiedziałam dsie ze jestem w ciązy.. był problem oczywiscie z tesciami ale juz jest ok świata poza Nadusią nie widzą...Udało mi sie jak i pewnie wam sie uda...:)
Teraz własnie remontujemy mieszkanie które kupiliśmy z pomocą rodziców mojego K bo wzieli nam kredyt, ja mam nadzieje zdam tą mature... i wkońcu to prawo jazdy:))

A dziewczynki skąd jestescie??:p
Malina010: Kochana kiedy zamierzasz powiedziec rodzicom?:p
Powiem ci z moijego doświadczenia ja powiedziałam doś szybko, no powiedz sama lepiej zebys ty im powiedziała niz ktos inny^^:)
Lorata: Kamila mojego kuzynka urodziła mając 16 lat:) Szymek ma teraz 2 lata skonczył w kwietniu:)

reklama
jestem z Kielc :) chłopak już wie i chyba się cieszy ;P rodzicom zamierzam powiedzieć w przyszłym tygodniu - to chyba będzie najbardziej stresujący moment mojego życia ;D nawet nie wiem jak to powiedzieć :< dzisiaj kupiłam kwas foliowy i rozpoczynam zdrowe życie ;D

Malina - lepiej nie przeciągać z rodzicami tylko jak najszybciej mieć za sobą :)
Wiem z doświadczenia :p Następne dni mogą być bardzo ciężkie ( nikt się do mnie nie odzywał przez ok. miesiąc), ale to trzeba przetrwać . Oni Cię kochają , bo jesteś ich dzieckiem !:)

Malina, Blaneczka ma świętą racje, ja też myślałam że nikt sie do mnie nie odezwie a teściom przeszło dosłownie w 3 dni:) ja poowiedziałam jak byłam w bodajze 7 tygodniu... Mojego Kamila rodzince tez mieli nie więcej bo po 40 lat:)
Mówie ci dasz rade:) 3ae10463d5.jpg

Zobaczysz jakie to małe cudo jest kochane:p
Moja Nadia zdjęcie z Rana:) dzis:p

Witajcie dziewczyny ;) Dacie rade mówie Wam :-) i trzymam za was kciuki ;-)
Ja w pierwsza ciaze zaszłam maja 17,5 ;-) w drugą 18, 5 :-D i zdalam mature z dwójka maluszków, ;-) hehe :*

reklama
Do góry