reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

upały jakos znosze wyjątkowo nie puchne, tylko czasem mnie łydki bolą.
a ty już powinnaś rodzic kobieto co ty tu jeszcze robisz???? do szpitala migiem i wracaj z Igorkiem :):)

reklama
hehe to własnie wiem.. Tylko cos mnie nie bierze :( okropne to czekanie.. Niewiem ile jeszcze mnie czeka tego czekania. A sama myśl o wywoływaniu mnie przeraza. Dwa tygodnie temu miałam juz szyjke skróconą i rozwarcie na 3 mc. Myslałam ze jakos szybko pójdzie dalej a tu cisza..

Ja tez jestem za pobudzeniem tego watku.:)
U nas wszystko super, wyniki idealne. Ginka caly czasmi powtarza ze mam ciażę ksiązkowa. Jestem jedyna jej ciezarna pacjentka ktora nie przyjmuje zadnych witamitek bo wyniki badac super.
No i tez niestety tak jak misia nosze w sobie malego uparciuszka, lub bardzo wstydliwa dzidzie bo tez nie chciala pokazac na USG co ma miedzy nozkami. Ale ja z moim P mowimy Antos wiec mam nadzieje ze sie sprawdzi :)
A upały juz znosze dobrze na poczatku bylo beznadziejnie :)
A no i znalazlam sobieprace opiekuje sie roczna coreczka kolezanki. :)

A co u was kochane??
Własnie Ewelinko ty tutaj nie siedz z nami tylko zacznij myc okna, po schodach chodz albo rob cos zebys szybciej urodzila i miala Igorka przy sobie :)

Oj violett robie wszystko zeby juz tu nie siedziec! Juz wszystkie okna umyte, schody wydeptane, dywany wyczyszczone i nic buu :wściekła/y::no:Jedyny plus to czysty domek :-D Juz pomału trace nadzieje.. Musze sie przygotowac na ostateczny termin i wywoływanie..:no::no::wściekła/y:

ewelinka2106 spokojnie ;-) ja tez marzylam zeby Bąbel juz byl ze mna a teraz czasami marze zeby wszedl jeszcze na chwile do brzucha :-D naciesz sie jeszcze tym pieknym stanem i cierpliwie poczekaj :-) predzej czy pozniej malenstwo i tak sie urodzi

Witam :)
Ale dzisiaj beznadziejna pogoda a ja czuje sie fatalnie :( Dobrze ze Nikolka jest taka spokojna ze moze siedziec w lozeczku i bawic sie zabawkami.
Uff ciezko mi sie oddycha.

A to moj brzuszek z 21 lipca :)
I jedna wczesniejsze z wypadu nad wode z moim ukochanym

Załączniki

• P200710_22.500001.jpg
    P200710_22.500001.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 55
  • P200710_22.480001.jpg
    P200710_22.480001.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 74
  • P110710_13.080001.jpg
    P110710_13.080001.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 68
violett sliczniusi brzusio.... a to ostatnie zdjecie to musiało byc chyba na początku wakacji robione bo brzuszek jeszcze malutki.
a ewelinka chyba juz w szpitalu bo jej nie ma a tak to zawsze była :p moze juz nawet urodziła nie wiecie nic????

reklama
Do góry