reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Jesli chodzi o bol piersi to owszem, zdazalo sie, ale nie tak intensywnie jesli chodzi o same brodawki, rzadko kiedy mialam mdlosci i nie bywalam az tak bardzo senna. i jedno co mnie tak niepokoi - zawsze mialam regularna miesiaczke ! Nie za bardzo ufam testom wiec chyba wizyta u lekarza bedzie pewniejsza. mam tylko nadzieje ze to nic powaznego z moim zdrowiem. dziekuje za odp. !!

reklama
Czesc dziewczynki:* Nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta bo nie bylo mnie bardzo dlugo, polowy to pewnie nie znam.
Przepraszam ze ta moja niespodziewana nieobecnosc ale pierw bylam na wakacjach a kiedy wrocilam to nie mialam internet u bo sie popsul i dopiero od wczoraj jest juz ok i moge posiedziec, niestety nie dam rady nadrobic tylu zaleglosci i nie wiem co u was wiec napisze tylko o nas i bede starala sie byc na bierzaco.

No wiec tak ze mna i z maluszkiem wszytsko ok. 13 lipca mielismy USG dzidziunia zdrowiutka, wszystko ok. Kregoslup 17 cm, a cale ma mniej wiecej 25 cm. Plci nie poznalismy bo sie odkrecilo. Ale zdecydowalam jakas godzine temu ze za tydzien wybiore sie na USG 3D :)
Upaly znosze wmiare dobrze, wlasciwie zaleznie od dni raz lepiej raz gorzej.
W piatek bylam na wizycie u ginki powiedziala ze super ciaza, ze jestem pierwsza kobieta ciezarna ktora ma tak super wyniki krwi i moczu ze nie daje mi zadnych witaminek bo poprostu nie potrzeba. Ale wkoncu jedzenie bardzo duzej ilosci owocow cos daje :) Zobaczymy jak bedzie po badaniu z obciazeniem glukozy mam ja wykonac po 8 sierpnia :)
Nie wiem co mam jeszcze pisac. Jeszcze raz przepraszam za moja nieobecnosc i postaram sie poprawic.

A wy jak kochane sie czujecie w te upaly?

Ja tez się melduję :-) zyjemy hehe :-) ale niestety brak czasu na cokolwiek a jak juz mam czas to ide odpoczywac bo serio mam kolorowy zawrót glowy :no: ale nie jest zle trzeba dac rade :tak: a co u was dziewczynki ?????????????? tu totalna ciszaaaaaa :szok::no:

no niestety wątek zamarł.
natalia ja ci sie wcale nie dziwie ze wolisz odpocząć. u mnie już 30 tydz. nawet nie zauwazyłam kiedy to zleciało. od wrzesnia tez mnie na forum nie bedzie bo ide normalnie do szkoły, przeprowadzam sie do k i bede kompletowac wyprawke wiec tez nie bede miec czasu, a po porodzie to juz całkiem.:)
ucałuj Oktawie, mam nadzieje ze nie choruje, i wszystko ok. a Oliwka jak zareagowała na malutką istotke w domu?? zazdrosna czy opiekuńcza???

No to dziewczyny trzeba pobudzic to forum.

Jeju jutro dzien terminu.. Jak to zleciało.. a mały jak siedział tak siedzi. Niewiem kiedy wkoncu mnie wezmie i urodze buuu.. Przeraza mnie mysl wywoływania...

misia no u Ciebie to faktycznie te tygodnie szybko lecą. Co popatrze to juz kolejne 5 tygodni do przodu.
wiolett- a u Ciebie? Napisz cos wiecej! Jak sie czujesz jak wyniki?

No i dziewczyny pochwalcie sie co tam nosicie ;p pewnie juz wiecie.

Asienka, natalia, mariola, aida! Jak tam dzidzie?? Piszcie co słychac!

No dziewczyny pobudzamy to forum!!

ja tez jestem za budzeniem do zycia naszego watku.:)
ewelinka a u mnie lecą nie tylko tyg ale i kg, a jak nie wiedział co nosze pod sercem, tak dalej nie wiem...wiem tylko jedno, małego uparciuszka :p:p

reklama
No to kochana na USG tego uparciuszka musisz podglądać!! Ja dowiedziałam sie ze to synus w 26 tyg. :tak:
A co do lecących kg to nie tylko u ciebie lecą..:wściekła/y: U mnie tez poleciały i to za bardzo.. No ale trudno nic nie poradzimy. Uroki ciazy.:-)a jak sie czujesz? Jak znosisz upały? Puchniesz?? Bo ja to strasznie:no::no:

Do góry