Czesc dziewczynki:* Nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta bo nie bylo mnie bardzo dlugo, polowy to pewnie nie znam.
Przepraszam ze ta moja niespodziewana nieobecnosc ale pierw bylam na wakacjach a kiedy wrocilam to nie mialam internet u bo sie popsul i dopiero od wczoraj jest juz ok i moge posiedziec, niestety nie dam rady nadrobic tylu zaleglosci i nie wiem co u was wiec napisze tylko o nas i bede starala sie byc na bierzaco.
No wiec tak ze mna i z maluszkiem wszytsko ok. 13 lipca mielismy USG dzidziunia zdrowiutka, wszystko ok. Kregoslup 17 cm, a cale ma mniej wiecej 25 cm. Plci nie poznalismy bo sie odkrecilo. Ale zdecydowalam jakas godzine temu ze za tydzien wybiore sie na USG 3D
Upaly znosze wmiare dobrze, wlasciwie zaleznie od dni raz lepiej raz gorzej.
W piatek bylam na wizycie u ginki powiedziala ze super ciaza, ze jestem pierwsza kobieta ciezarna ktora ma tak super wyniki krwi i moczu ze nie daje mi zadnych witaminek bo poprostu nie potrzeba. Ale wkoncu jedzenie bardzo duzej ilosci owocow cos daje
Zobaczymy jak bedzie po badaniu z obciazeniem glukozy mam ja wykonac po 8 sierpnia
Nie wiem co mam jeszcze pisac. Jeszcze raz przepraszam za moja nieobecnosc i postaram sie poprawic.
A wy jak kochane sie czujecie w te upaly?