reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Jesli chodzi o bol piersi to owszem, zdazalo sie, ale nie tak intensywnie jesli chodzi o same brodawki, rzadko kiedy mialam mdlosci i nie bywalam az tak bardzo senna. i jedno co mnie tak niepokoi - zawsze mialam regularna miesiaczke ! Nie za bardzo ufam testom wiec chyba wizyta u lekarza bedzie pewniejsza. mam tylko nadzieje ze to nic powaznego z moim zdrowiem. dziekuje za odp. !!

reklama
Czesc dziewczynki:* Nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta bo nie bylo mnie bardzo dlugo, polowy to pewnie nie znam.
Przepraszam ze ta moja niespodziewana nieobecnosc ale pierw bylam na wakacjach a kiedy wrocilam to nie mialam internet u bo sie popsul i dopiero od wczoraj jest juz ok i moge posiedziec, niestety nie dam rady nadrobic tylu zaleglosci i nie wiem co u was wiec napisze tylko o nas i bede starala sie byc na bierzaco.

No wiec tak ze mna i z maluszkiem wszytsko ok. 13 lipca mielismy USG dzidziunia zdrowiutka, wszystko ok. Kregoslup 17 cm, a cale ma mniej wiecej 25 cm. Plci nie poznalismy bo sie odkrecilo. Ale zdecydowalam jakas godzine temu ze za tydzien wybiore sie na USG 3D :)
Upaly znosze wmiare dobrze, wlasciwie zaleznie od dni raz lepiej raz gorzej.
W piatek bylam na wizycie u ginki powiedziala ze super ciaza, ze jestem pierwsza kobieta ciezarna ktora ma tak super wyniki krwi i moczu ze nie daje mi zadnych witaminek bo poprostu nie potrzeba. Ale wkoncu jedzenie bardzo duzej ilosci owocow cos daje :) Zobaczymy jak bedzie po badaniu z obciazeniem glukozy mam ja wykonac po 8 sierpnia :)
Nie wiem co mam jeszcze pisac. Jeszcze raz przepraszam za moja nieobecnosc i postaram sie poprawic.

A wy jak kochane sie czujecie w te upaly?

Ja tez się melduję :-) zyjemy hehe :-) ale niestety brak czasu na cokolwiek a jak juz mam czas to ide odpoczywac bo serio mam kolorowy zawrót glowy :no: ale nie jest zle trzeba dac rade :tak: a co u was dziewczynki ?????????????? tu totalna ciszaaaaaa :szok::no:

no niestety wątek zamarł.
natalia ja ci sie wcale nie dziwie ze wolisz odpocząć. u mnie już 30 tydz. nawet nie zauwazyłam kiedy to zleciało. od wrzesnia tez mnie na forum nie bedzie bo ide normalnie do szkoły, przeprowadzam sie do k i bede kompletowac wyprawke wiec tez nie bede miec czasu, a po porodzie to juz całkiem.:)
ucałuj Oktawie, mam nadzieje ze nie choruje, i wszystko ok. a Oliwka jak zareagowała na malutką istotke w domu?? zazdrosna czy opiekuńcza???

No to dziewczyny trzeba pobudzic to forum.

Jeju jutro dzien terminu.. Jak to zleciało.. a mały jak siedział tak siedzi. Niewiem kiedy wkoncu mnie wezmie i urodze buuu.. Przeraza mnie mysl wywoływania...

misia no u Ciebie to faktycznie te tygodnie szybko lecą. Co popatrze to juz kolejne 5 tygodni do przodu.
wiolett- a u Ciebie? Napisz cos wiecej! Jak sie czujesz jak wyniki?

No i dziewczyny pochwalcie sie co tam nosicie ;p pewnie juz wiecie.

Asienka, natalia, mariola, aida! Jak tam dzidzie?? Piszcie co słychac!

No dziewczyny pobudzamy to forum!!

ja tez jestem za budzeniem do zycia naszego watku.:)
ewelinka a u mnie lecą nie tylko tyg ale i kg, a jak nie wiedział co nosze pod sercem, tak dalej nie wiem...wiem tylko jedno, małego uparciuszka :p:p

reklama
No to kochana na USG tego uparciuszka musisz podglądać!! Ja dowiedziałam sie ze to synus w 26 tyg. :tak:
A co do lecących kg to nie tylko u ciebie lecą..:wściekła/y: U mnie tez poleciały i to za bardzo.. No ale trudno nic nie poradzimy. Uroki ciazy.:-)a jak sie czujesz? Jak znosisz upały? Puchniesz?? Bo ja to strasznie:no::no:

Do góry