reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

heh...wszyscy mi mowia ze nie ma sie co oszukiwac..a ja nie chce sie oszukiwac..mam mieszane mysli...chyba nawet bardziej nie chce zeby sie okazalo ze nie jestem w tej ciazy..bo juz na jakis tam swoj sposob kocham to malenstwo...a....perpektywa ciazy wydaje mi sie prawdopodbna dlatego iz z moich wyliczen wynika ze robilismy to 14 dnia cyklu bez zabezpieczenia...:szok:

reklama
też sie bałam że okaże sie że to nie ciąża. ale na szzęście już za 3 miesiące będe miała swoje maleństwo przy sobie i nie żałuje że nie bede miała czasu wyjąć z kumpelami na piwo czy dyskoteke, albo ze moze poznałabym kogoś innego i z nim założyła rodzine. jestem szczęśliwa i ty też będziesz zobaczysz.

a kiedy chcecie powiedziec waszym rodzicom i jak????

ja również nie miałam żadnych objawów. sama sie zorientowałam o ciąży dopiero w 3 miesiacu bo okres przez 2 miesiace mialam i gin powiedział mi ze to nic dziwnego. tylko mój M. ciągle narzekał ze spie.. ale jak sie dowiedział o dzidziusiu to to zrozumiał :)

moja mama dobrze przyjeła wiadomosc ze w wieku 37 lat zostanie babcia ale rodzice M. średnio... teraz on wyjechal do pracy na miesiac a ani jego mama ani siostra sie nie odzywaja.. tak jakby maja gdzies co sie bedzie dzialo od wrzesnia...ech

no darli sie raczej bedą ale w koncu sie przyzwyczają. moja mama tez zostanie babcia przed 40 ale teraz to niestety coraz częściej sie zdarza. mnie urodziła w wieku lat 21 a babcią zostanie w wieku 39 :) ale ostatnio mam z nią dobry kontakt az dziwne :)

ja z moja na szczescie zawsze sie dogadywałam. moja mama mnie urodziła majac 19 lat wiec to dla niej nie jest takie straszne.

a ja jestem przerazona ta perspektywa rozmowy z rodzicami..mam nadziej ze z rodzicami A pojdzie lepiej niz z moimi..Chyba sie zaczne o to modlic normalnie..:)Chociaz nawet juz sie nad imieniem zastanawialismy..:)

no i jakie propozycje na imię macie? ja dla naszego synusia Adaś ;)) gorzej jak by sie teraz okazało ze jednak dziewczynka. wtedy by byl problem;D

my dla chłopca mamy Michaś, Adaś lub Filip na te 3 proponowane przeze mnie moj K sie zgodził. ja chciałam Florian bo od dzieciństwa mi sie to imie podoba ale będzie na drugie :) a co do dziewczynki to nie mamy pojęcia, ja chce Gabrysie a K Karoline ale znajomych Karolci mam dużo a Gabrysi żadnej :)

reklama
Do góry