reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża urojona

Powiem Ci że te Bhcg co 2 tyg robione i ujemne .Wstyd już mi iść po raz kolejny i spr .Bo jeśli to byłaby ciąża to 14t ...i co ...beta ujemna ? Sama widzisz jak mi siadło na psychę.Niby wiem....a z tyłu głowy - a może jednak? 🤦
W 14tc nie ma żadnego trzepotania w podbrzuszu. Wymyslasz i wmawiasz sobie.
Ta jednorazowa beta to pewnie był bład w labie, zdarza sie. Skoro wczesniej bylas u gina, to przy takiej becie widziałby pęcherzyk. Nie widział = błąd labu.

Miałas okres od tego czasu 3x. Naprawdę nie ma szans na ciążę.

reklama
Ta jednorazowa beta to pewnie był bład w labie, zdarza sie. Skoro wczesniej bylas u gina, to przy takiej becie widziałby pęcherzyk. Nie widział = błąd labu.

Miałas okres od tego czasu 3x. Naprawdę nie ma szans na ciążę

Miałas okres od tego czasu 3x. Naprawdę nie ma szans na ciążę.
Gin też tak powiedział, że błąd bo z takiej wartości w 3 dni nie spadło by <0,10 . I wszystko niby było ok aż pojawiły się te objawy .
Ile ja przeczytałam postów z tego forum ...mega dużo.Chyba jedyne w którym nikt nie miesza z błotem.Ewentualnie napisze twardo co i jak , bo z boku widzi realniej .
Dziękuję 🤗

Gin też tak powiedział, że błąd bo z takiej wartości w 3 dni nie spadło by <0,10 . I wszystko niby było ok aż pojawiły się te objawy .
Ile ja przeczytałam postów z tego forum ...mega dużo.Chyba jedyne w którym nikt nie miesza z błotem.Ewentualnie napisze twardo co i jak , bo z boku widzi realniej .
Dziękuję 🤗
Twoje objawy nie są ciązowe.

Twoje objawy nie są ciązowe.
Wiesz , jak zaczeły mnie mrowić piersi , robiły się coraz bardziej ucieplone, cięższe , i ten wyciek po 2 kropelki z każdego sutka , mdłości, brzuch się zrobił bardziej taki wzdęty , zmęczenie, ciagła potrzeba dosypiania , apetyt niby jest ale jak co do czego to zjadłam ciut , waga spadła o 5 kg itd ...więc potraktowałam to jako objawy ciąży .
Nie wiem czy ruchy jelit kumulują się akurat nad spojeniem lonowem a pępkiem ...no i poszło lotem błyskawicznym 👉 ciąża.
Wiem że dziewczyny często długo się starają i życzę im samych sukcesów 🙂
Ja już nie chce . Ostatnią ciążę miałam w 2013 i od momentu jak się dowiedziałam , zero jakich kolwiek dolegliwości , stan błogosławiony na maxa.Dlateego teraz fiksuje.
Ale poprawię się.
Dobrej nocy wszystkim 🤗

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Minął prawie miesiąc od postu . Zadeklarowałam się że napiszę co było lub nie było.Bylam u ginekologa, internisty , badania z krwi porobione, USG jamy brzusznej w normie, ginekologiczne w normie , hormony i markery nowotworowe w normie . Zostało do zrobienia USG piersi , RTG kręgosłupa piersiowego i L-S .Na koniec wisienka na torcie - kolonoskopia.
Lekarz internista idzie w stronę IBS + rehabilitacja kręgosłupa .
Ginekolog nie wyśmiał mnie z tymi bhcg bo powiedział że siła sugestii " ciąży urojonej" nie podlega dyskusji i tylko dodał że powinnam przyjść wcześniej a nie się zamęczać - anioł nie lekarz 🙂.
Więc czuję się już o niebo lepiej .
Życzę wam dziewczyny dużo zdrowia i dziękuję za słowa wsparcia 🙂
Pozdrawiam 🤗

Do góry