kancik.
Zaciekawiona BB
No okej pójdę ale co to mi da. Jeżeli lekarza zdaniem poroniłamZa 3-4 dni bym poszła dla pewności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No okej pójdę ale co to mi da. Jeżeli lekarza zdaniem poroniłamZa 3-4 dni bym poszła dla pewności.
Żeby sprawdzić czy beta spadła do 0. Chyba, ze wcześniej zaczniesz normalnie krwawić.No okej pójdę ale co to mi da. Jeżeli lekarza zdaniem poroniłam
Aha, a jeżeli będę dalej krwawić to co mam udać się do lekarza ?Żeby sprawdzić czy beta spadła do 0. Chyba, ze wcześniej zaczniesz normalnie krwawić.
jeżeli beta spadnie do 0 to nie, wtedy masz poronienie. Jak zacznie rosnąć, to wtedy tak.Aha, a jeżeli będę dalej krwawić to co mam udać się do lekarza ?
Krwawienie jest przy poronieniu, ale i przy ciąży pozamacicznej.Aha, a jeżeli będę dalej krwawić to co mam udać się do lekarza ?
Okej.jeżeli beta spadnie do 0 to nie, wtedy masz poronienie. Jak zacznie rosnąć, to wtedy tak.
Edit. Ty od soboty dalej krwawisz, czy wtedy przestało?
Krwawienie jest przy poronieniu, ale i przy ciąży pozamacicznej.
Spadek bety wskazuje na poronienie, ale przy cp są spadki i wzrosty bety, stąd lepiej sprawdzić jeszcze raz, czy przypadkiem nie wzrasta.
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, czy nie, ale poronienie dzieje się 1 na 6 ciąż.Dobrze, będę patrzeć.
Ile tego wszystkiego jest. Jejku.
Hej jeżeli teraz zapisze się do lekarza gin to myślisz zbada mnie ? Czy średnio ? Żeby mi wypisał jakieś badania zrobić ? Ciągle się źle czuje tak jak w ciąży. Czy to będzie się utrzymywać ?Nie wiem, czy Cię to pocieszy, czy nie, ale poronienie dzieje się 1 na 6 ciąż.
Popatrz na grupie staraczkowej ile w ogóle dziewczyny próbują zajść w ciążę, często latami, a pot trafia się biochem ( czyli poronienie do 6tc ).
Głowa do góry.
Strata jak każda - bardzo boli, ale będzie lepiej