reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża, testy, badanie bombo hcg

reklama
Przyrost minimum 66%.
Ale jeżeli Tobie te testy wychodziły pozytywne przed poniedziałkiem, to szanse są zerowe, bo beta zapewne już spada.
U mnie te testy były pozytywne i negatywne. W tym tygodniu były pozytywne i tak właśnie myślę i denerwuje się dlaczego tak

U mnie te testy były pozytywne i negatywne. W tym tygodniu były pozytywne i tak właśnie myślę i denerwuje się dlaczego tak

Dlaczego tak się dzieje
Bo czasami są fałszywie negatywne a czasami fałszywie pozytywne. No zdarza się. Dlatego nie ma sensu walic tylu testów. Jak masz pozytywz to lecisz na betę.

jeżeli te pozytywne wychodziły Ci przed betą, to moim zdaniem zwyczajnie wyłapalaś biochem i za chwilę zacznie samo spadać. zobaczysz jutro.

reklama
A dlaczego pytasz. ?
Bo gdybyś nie robiła z pierwszego moczu, tylko w ciągu dnia to jeszcze dałoby się wytłumaczyć dlaczego test raz był pozytywny, a potem negatywny. Jeśli tydzień temu miałaś pozytywne testy, a teraz taka niska beta to niestety nic dobrego to nie wróży.

Do góry