reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża, testy, badanie bombo hcg

Bo gdybyś nie robiła z pierwszego moczu, tylko w ciągu dnia to jeszcze dałoby się wytłumaczyć dlaczego test raz był pozytywny, a potem negatywny. Jeśli tydzień temu miałaś pozytywne testy, a teraz taka niska beta to niestety nic dobrego to nie wróży.
No zobaczymy co jutro będzie. No ale jak będzie źle to trudno. Jakoś to przeżyje ☹️☹️

reklama
I jak sytuacja ?
Hej byłam na Sorze. Zrobili mi testy i wyszło że mam strasznie niską niż wtedy co miałam. Dzisiaj wyszło mi że mam 9.7
Lekarz mówił że to co ja mam plamienia to plamienie intemplacyjne. Ale też okazało się że nic z tego i mogłam także poronić . Więc jestem załamana. Nie wiem co robić. Ciągle płaczę. Nie wiem gdzie mam ręce włożyć . Kazał mi za ok 2 tygodnie do lekarza jeżeli nie będę miała miesiączki. 😭😭

Hej byłam na Sorze. Zrobili mi testy i wyszło że mam strasznie niską niż wtedy co miałam. Dzisiaj wyszło mi że mam 9.7
Lekarz mówił że to co ja mam plamienia to plamienie intemplacyjne. Ale też okazało się że nic z tego i mogłam także poronić . Więc jestem załamana. Nie wiem co robić. Ciągle płaczę. Nie wiem gdzie mam ręce włożyć . Kazał mi za ok 2 tygodnie do lekarza jeżeli nie będę miała miesiączki. 😭😭
W sobotę zaczęłaś krwawić i w sobotę zrobili Ci betę 19.7 i wg lekarza to sobotnie krwawienie to implantacja ?
o_O

To ty byłaś u ginekologs na sorze, czy jakiegoś ortopedy, której się nie zna ? o_O

Beta zaczyna rosnąc dopiero po implantacji.
Ja bym a Twoim miejscu sprawdzila bete za kilka dni, żeby zobaczyc, czy spadla do 0.

W sobotę zaczęłaś krwawić i w sobotę zrobili Ci betę 19.7 i wg lekarza to sobotnie krwawienie to implantacja ?
o_O

To ty byłaś u ginekologs na sorze, czy jakiegoś ortopedy, której się nie zna ? o_O
W sobotę zaczęłam z rana krwawić . Zrobili mi betę miałam 19.7 i miałam przyjść dzisiaj ponowić betę i miałam 7.6. i lekarz właśnie w sobotę że to może być implantacja a dzisiaj inny lekarz że mogłam poronić. To co ja mam teraz robić .

Nie powinna się juz podnieść. Podniesienie może oznaczać ciąże pozamaciczną i wtedy z wynikami bety powinnaś isć do lekarza albo na IP, ale na inna niz bylas teraz.
Bo to o implantacji to jakas totalna bzdura.

Nie powinna się juz podnieść. Podniesienie może oznaczać ciąże pozamaciczną i wtedy z wynikami bety powinnaś isć do lekarza albo na IP, ale na inna niz bylas teraz.
Bo to o implantacji to jakas totalna bzdura.
Powiem ci że się załamałam tym. Myślałam że będzie dobrze ale jednak wyszło jak wyszło. To tak jakby kiedy mogę iść jakoś w tym tygodniu

reklama
Do góry