madziolina_p
Fanka BB :)
Niestety to nie ten cykl :/ pojawił się @
przykro mi Kochana, juz teraz wiesz, ze nie ma co patrzec na testy owulacyjne, zycze kolejnego udanego i mam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety to nie ten cykl :/ pojawił się @
Przykro mi. No ale już wiesz ze testy owulacyjne nie wykrywaja ciąży.Niestety to nie ten cykl :/ pojawił się @
Zgadzam się , nie można się sugerować testem ,który ma wykrywać zupełnie coś innego ,a później taka nie miła niespodziankaPrzykro mi. No ale już wiesz ze testy owulacyjne nie wykrywaja ciąży.
Dlatego z takimi osadami ze to na 99% ciąża lepiej sie powstrzymywać.
Powodzenia w kolejnym cyklu!
No coś Ty, co będzie to będzie jak się uda to super jak nie to świat się nie kończyTego się właśnie obawiałam... Mam nadzieję, że się nie załamałaś
Powiem Ci ze te testy to szlak trafił u mnie jak wcześniej w temacie różnie wychodziły, myśle ze najlepiej iść do lekarza i on wtedy powie co i jakHej dziewczyny. Mogę się podpiąć pod tamta i prosić o radę? Otoz tydzień temu w poniedziałek i wtorek testy owulacyjny pokazywaly pozytyw,środa był już negatywn. Dzisiaj zaczął kłuc mnie prawy jajnik,Z ciekawości zrobiłam test owu i od razu wyszła tłusta gruba testowa kreska. Czy któraś tak miała?
Tylko te mocne kłucie w tym prawym jajniku, nie daje mi spokoju.Powiem Ci ze te testy to szlak trafił u mnie jak wcześniej w temacie różnie wychodziły, myśle ze najlepiej iść do lekarza i on wtedy powie co i jak
Po ostatnim cyklu nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat bo również bardzo kuły mnie jajniki nie do wytrzymania testy wychodziły pozytywnie nawet przed @ i nic się nie udało wiec myśle ze badania i wizyta u lekarza będzie najlepszym wyjściem i tak jak dziewczyny pisały mniej nastawiania się ze od razu się uda „czysta głowa” dużo daje i nie wymyślanie objawówTylko te mocne kłucie w tym prawym jajniku, nie daje mi spokoju.
Po ostatnim cyklu nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat bo również bardzo kuły mnie jajniki nie do wytrzymania testy wychodziły pozytywnie nawet przed @ i nic się nie udało wiec myśle ze badania i wizyta u lekarza będzie najlepszym wyjściem i tak jak dziewczyny pisały mniej nastawiania się ze od razu się uda „czysta głowa” dużo daje i nie wymyślanie objawów
Ja nie mogę powiedzieć że się nastawiam, tylko juz jedno dzieciątko mam i to dzięki testom owulacyjnym. A teraz tak mnie kłuje że aż ciężko się chodzi.Po ostatnim cyklu nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat bo również bardzo kuły mnie jajniki nie do wytrzymania testy wychodziły pozytywnie nawet przed @ i nic się nie udało wiec myśle ze badania i wizyta u lekarza będzie najlepszym wyjściem i tak jak dziewczyny pisały mniej nastawiania się ze od razu się uda „czysta głowa” dużo daje i nie wymyślanie objawów