reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża, test za wcześnie/ kiedy?

reklama
Przykro mi. No ale już wiesz ze testy owulacyjne nie wykrywaja ciąży.
Dlatego z takimi osadami ze to na 99% ciąża lepiej sie powstrzymywać.
Powodzenia w kolejnym cyklu!
Zgadzam się , nie można się sugerować testem ,który ma wykrywać zupełnie coś innego ,a później taka nie miła niespodzianka

Hej dziewczyny. Mogę się podpiąć pod tamta i prosić o radę? Otoz tydzień temu w poniedziałek i wtorek testy owulacyjny pokazywaly pozytyw,środa był już negatywn. Dzisiaj zaczął kłuc mnie prawy jajnik,Z ciekawości zrobiłam test owu i od razu wyszła tłusta gruba testowa kreska. Czy któraś tak miała?

Hej dziewczyny. Mogę się podpiąć pod tamta i prosić o radę? Otoz tydzień temu w poniedziałek i wtorek testy owulacyjny pokazywaly pozytyw,środa był już negatywn. Dzisiaj zaczął kłuc mnie prawy jajnik,Z ciekawości zrobiłam test owu i od razu wyszła tłusta gruba testowa kreska. Czy któraś tak miała?
Powiem Ci ze te testy to szlak trafił u mnie jak wcześniej w temacie różnie wychodziły, myśle ze najlepiej iść do lekarza i on wtedy powie co i jak :)

Tylko te mocne kłucie w tym prawym jajniku, nie daje mi spokoju.
Po ostatnim cyklu nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat bo również bardzo kuły mnie jajniki nie do wytrzymania testy wychodziły pozytywnie nawet przed @ i nic się nie udało wiec myśle ze badania i wizyta u lekarza będzie najlepszym wyjściem i tak jak dziewczyny pisały mniej nastawiania się ze od razu się uda „czysta głowa” dużo daje i nie wymyślanie objawów :)

reklama
Po ostatnim cyklu nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat bo również bardzo kuły mnie jajniki nie do wytrzymania testy wychodziły pozytywnie nawet przed @ i nic się nie udało wiec myśle ze badania i wizyta u lekarza będzie najlepszym wyjściem i tak jak dziewczyny pisały mniej nastawiania się ze od razu się uda „czysta głowa” dużo daje i nie wymyślanie objawów :)
Ja nie mogę powiedzieć że się nastawiam, tylko juz jedno dzieciątko mam i to dzięki testom owulacyjnym. A teraz tak mnie kłuje że aż ciężko się chodzi.

Do góry