Ile masz dni do spodziewanej @? Może warto zrobić test ciążowy lub betę hcg? po 10dpo powinno już coś we krwi wyjść.
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
U mnie niestety ciężko iść na betę bo wykonują do 11.00 a pracuje od 8-16@Vicky 4_ dla mnie to ciąża jak nic! te testy wykrywaja wcześniej jedz sobie na bete
Mała.czarna
Szkoda to jedz przed pracaU mnie niestety ciężko iść na betę bo wykonują do 11.00 a pracuje od 8-16
Właśnie kawałek mam do pracy a klinika otwarta od 7.30 a od 8 zaczynaja pobieraćSzkoda to jedz przed praca
Loli05
A nie mozesz poprostu zrobic ciazowego testu?jak bedzie pozytyw to odczekaj z tydzien dwa i do lekarza.W Uk gdzie mieszkam nie ma opcji bety i jakos ludzie zyja bez tego.mozesz sobie robic testy codziennie i patrzec czy ciemnieja np.
Mała.czarna
Test ciążowy wyjdzie jej dopiero za kilka dni Mi ciążowe nie wychodziły a testy owu były pozytywneA nie mozesz poprostu zrobic ciazowego testu?jak bedzie pozytyw to odczekaj z tydzien dwa i do lekarza.W Uk gdzie mieszkam nie ma opcji bety i jakos ludzie zyja bez tego.mozesz sobie robic testy codziennie i patrzec czy ciemnieja np.
Robiłam test i nic nie wyszło negatywnyA nie mozesz poprostu zrobic ciazowego testu?jak bedzie pozytyw to odczekaj z tydzien dwa i do lekarza.W Uk gdzie mieszkam nie ma opcji bety i jakos ludzie zyja bez tego.mozesz sobie robic testy codziennie i patrzec czy ciemnieja np.
ja kiedyś tez się natknęłam na informacje ze hormon LH jest podobny, jak byłam w zaawansowanej ciąży to spróbowałam bo i tak już nic mi po nich, każdy wychodził z 2 kreskami, i to w ułamek sekundy wychodziła testowa kreska, szybciej niż kontrolna, więc coś w tym jest
reklama
Czy
Czyli jednak coś jest z tymi testami owulacyjnymi ze pokazują wczesna ciąże ?ja kiedyś tez się natknęłam na informacje ze hormon LH jest podobny, jak byłam w zaawansowanej ciąży to spróbowałam bo i tak już nic mi po nich, każdy wychodził z 2 kreskami, i to w ułamek sekundy wychodziła testowa kreska, szybciej niż kontrolna, więc coś w tym jest