reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża przez ubranie

reklama
😂😂 😂 😂 😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A miałam się z nikogo nigdy nie śmiać, ale sam tytuł mnie już pokonał.
Angry Face Palm GIF by Amazon Prime Video

Czyli z tego co rozumiem, same jaracie się takim postem.
Rozrywka, zabawa, relaksik, okazja do pośmiania się z ciągle z tego jednego samego tematu.
Bo to, że temat się powtarza jak bumerang to każdy już wie.
Ale że was to ciągle jara ... to to mnie właśnie dziwi 😶🤔
Zamiast właśnie olać temat, zbyć bez komentarza albo wystarczy że jedna napisze : nie jesteś ... , to zróbmy sobie z tego hydepark.

Także przepraszam , że mam zupełnie inne zdanie na ten temat gdzie uważam że należy to olewać, wtedy troll się znudzi bo zobaczy, że nikogo to już nie kręci.
No cóż, widocznie jestem właśnie zupełnie innego zdania.

Wesołych Świąt.

Czyli z tego co rozumiem, same jaracie się takim postem.
Rozrywka, zabawa, relaksik, okazja do pośmiania się z ciągle z tego jednego samego tematu.
Bo to, że temat się powtarza jak bumerang to każdy już wie.
Ale że was to ciągle jara ... to to mnie właśnie dziwi 😶🤔
Zamiast właśnie olać temat, zbyć bez komentarza albo wystarczy że jedna napisze : nie jesteś ... , to zróbmy sobie z tego hydepark.

Także przepraszam , że mam zupełnie inne zdanie na ten temat gdzie uważam że należy to olewać, wtedy troll się znudzi bo zobaczy, że nikogo to już nie kręci.
No cóż, widocznie jestem właśnie zupełnie innego zdania.

Wesołych Świąt.
to już pośmiać się nie możemy? Krzywdy tym nie robimy 🤷‍♀️ jeżeli już ktoś chce być ok, to taki troll też powinien przemyśleć, że jest tutaj mnóstwo kobiet które się starają bezsens o dziecko i pisanie o ciąży przez gacie to jakby pluć im w twarz. Więc jeśli nie chcesz się z nami pośmiać, to chociaż nie broń tak zawzięcie trolla, bo już nie pamiętam od kiedy troll powraca ma w nicku imię i cyferki 😉 i klasyczny temat: ciąża przez pocieranie, brudne place etc.

to już pośmiać się nie możemy? Krzywdy tym nie robimy 🤷‍♀️ jeżeli już ktoś chce być ok, to taki troll też powinien przemyśleć, że jest tutaj mnóstwo kobiet które się starają bezsens o dziecko i pisanie o ciąży przez gacie to jakby pluć im w twarz. Więc jeśli nie chcesz się z nami pośmiać, to chociaż nie broń tak zawzięcie trolla, bo już nie pamiętam od kiedy troll powraca ma w nicku imię i cyferki 😉 i klasyczny temat: ciąża przez pocieranie, brudne place etc.
A śmiejcie się ile dusza zapragnie, troll też się z tego cieszy że wzbudza takie żywe zainteresowanie 😄👍

reklama
Do góry