grali, grali… z tydzień temu może lepiej ?..A tego to już kilka dni temu "nie grali"?
reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Mi wyskoczyła na sam sam koniec więc jeszcze może Ci się uda potem długo schodziłaZazdroszczę autorce. Mi nie wyskoczyła a za moment rodzę
Moonstone
Moderator
Ja coś czuję, że prędzej urodzę (albo mi będą wywoływać) niż wyskoczy #teamjasnajakpupkakoziołkaMi wyskoczyła na sam sam koniec więc jeszcze może Ci się uda potem długo schodziła
Papillonek1980
Dobra, dałam się wkręcić. Brawo.
Celia89
A miałam się z nikogo nigdy nie śmiać, ale sam tytuł mnie już pokonał.
Madzia86G
Czyli z tego co rozumiem, same jaracie się takim postem.
Rozrywka, zabawa, relaksik, okazja do pośmiania się z ciągle z tego jednego samego tematu.
Bo to, że temat się powtarza jak bumerang to każdy już wie.
Ale że was to ciągle jara ... to to mnie właśnie dziwi
Zamiast właśnie olać temat, zbyć bez komentarza albo wystarczy że jedna napisze : nie jesteś ... , to zróbmy sobie z tego hydepark.
Także przepraszam , że mam zupełnie inne zdanie na ten temat gdzie uważam że należy to olewać, wtedy troll się znudzi bo zobaczy, że nikogo to już nie kręci.
No cóż, widocznie jestem właśnie zupełnie innego zdania.
Wesołych Świąt.
Rozrywka, zabawa, relaksik, okazja do pośmiania się z ciągle z tego jednego samego tematu.
Zamiast właśnie olać temat, zbyć bez komentarza albo wystarczy że jedna napisze : nie jesteś ... , to zróbmy sobie z tego hydepark.
Także przepraszam , że mam zupełnie inne zdanie na ten temat gdzie uważam że należy to olewać, wtedy troll się znudzi bo zobaczy, że nikogo to już nie kręci.
Wesołych Świąt.
Skolopendra
Zaangażowana w BB
to już pośmiać się nie możemy? Krzywdy tym nie robimy jeżeli już ktoś chce być ok, to taki troll też powinien przemyśleć, że jest tutaj mnóstwo kobiet które się starają bezsens o dziecko i pisanie o ciąży przez gacie to jakby pluć im w twarz. Więc jeśli nie chcesz się z nami pośmiać, to chociaż nie broń tak zawzięcie trolla, bo już nie pamiętam od kiedy troll powraca ma w nicku imię i cyferki i klasyczny temat: ciąża przez pocieranie, brudne place etc.Czyli z tego co rozumiem, same jaracie się takim postem.
Wesołych Świąt.
Madzia86G
A śmiejcie się ile dusza zapragnie, troll też się z tego cieszy że wzbudza takie żywe zainteresowanieto już pośmiać się nie możemy? Krzywdy tym nie robimy jeżeli już ktoś chce być ok, to taki troll też powinien przemyśleć, że jest tutaj mnóstwo kobiet które się starają bezsens o dziecko i pisanie o ciąży przez gacie to jakby pluć im w twarz. Więc jeśli nie chcesz się z nami pośmiać, to chociaż nie broń tak zawzięcie trolla, bo już nie pamiętam od kiedy troll powraca ma w nicku imię i cyferki i klasyczny temat: ciąża przez pocieranie, brudne place etc.
Zazuu
Czemu na staraczkach tego nie napiszesz nawet nie wiesz ile dziewczyn czeka na receptę na sukces
Ale to stary musi mieć takie gacie czy ja?
Stary, Bożena pod dżinsami
reklama
Owulacja
To Bożena musi w takim razie szeroko otwierać ustaStary, Bożena pod dżinsami