reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża przez ubrania

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie krytykuje, nie oceniam - ale nie miesci mi się w głowie, ze 18 latka, nie wie jak dochodzi do zapłodnienia. Naprawdę 😳

Nawet jeśli załóżmy ze doszło do wtrysku?
Już Ci pisałam, plemniki nie przejdą magicznie przez gacie. Nie wejdą Ci same do pochwy.
Poza tym jakbu doszło do wytrysku, to byś o tym wiedziała.
Nie jesteś w ciąży, nie schizuj.

Niby jest to przerażające że 18latka wierzy, że można zajść w ciążę przez ocieranie się nawet jeśli facet miał wytrysk z bokserkach, BA ileż tu było przypadków gdy facet miał mokrą rękę i dotykał kobiecego łona i był strach przed zapłodnieniem ...
A z drugiej sama znam dziewczynę która mając ponad 20lat wierzyła, że może zajść w ciążę poprzez pępek ... bo tak gdzieś kiedyś wyczytała 🤓

Autorko: prosta odpowiedź- na miliard % nie jesteś w ciąży.

Ja myślałam, że takie głupie historie to w miejscach typu wizaż czy kafeteria, a nie tutaj... i nie w dobie internetu.

Nawet jeśli załóżmy ze doszło do wtrysku?
do zapłodnienia dochodzi w jajowodzie kobiety (wiesz gdzie masz jajowody?) Plemniki przez pochwe, szyjkę macicy, jamę macicy dostają się do jajowodow a w nim musi być dojrzała komórka jajowa.
Czy jest możliwe żeby plemniki zawieszone w płynie ejakulacyjnym przedarły się przez męskie majty, znalazły wejście do pochwy a następnie podążały właściwą już drogą dążąc do zapłodnienia?
Jasne że jest to możliwe tak samo jak możliwe jest ze juz jutro ogłoszą ze Nobel z Biologi trafi w tym roku w Twoje ręce 😀🤣🤣.
Zamiast pisać tu na forum przed następnym ocieractwem proponuję jeszcze raz przestudiować dział zapłodnienie z podręcznika 😀

reklama
do zapłodnienia dochodzi w jajowodzie kobiety (wiesz gdzie masz jajowody?) Plemniki przez pochwe, szyjkę macicy, jamę macicy dostają się do jajowodow a w nim musi być dojrzała komórka jajowa.
Czy jest możliwe żeby plemniki zawieszone w płynie ejakulacyjnym przedarły się przez męskie majty, znalazły wejście do pochwy a następnie podążały właściwą już drogą dążąc do zapłodnienia?
Jasne że jest to możliwe tak samo jak możliwe jest ze juz jutro ogłoszą ze Nobel z Biologi trafi w tym roku w Twoje ręce 😀🤣🤣.
Zamiast pisać tu na forum przed następnym ocieractwem proponuję jeszcze raz przestudiować dział zapłodnienie z podręcznika 😀
żeś pojechała;D a może to był plemnik komandos który wybrał się na jakiś Runmagedon ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry