reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża przez ubranie

reklama
Ja myślę, że warto iść do ginekologa i opowiedzieć mu cała sytuację i on sprawdzi czy jest ciążą i wytłumaczy Ci wszystko.
Dobrze ale proszę mi powiedzieć. Czy ja naprawdę mogę być w ciąży? Przecież jakie to są szanse żeby plemniki się przedarły przez materiał

Dobrze ale proszę mi powiedzieć. Czy ja naprawdę mogę być w ciąży? Przecież jakie to są szanse żeby plemniki się przedarły przez materiał

Nie takie historie ginekolodzy widzieli.
Sa nawet teorie, ze płeć dziecka może zależeć od rodzaju bokserek. Czarna bawełna chłopczyk, różne inne sztuczne włókna i kolory- dziewczynka.
Jakie majty miał ten twój?

reklama
Nie. Zgodnie z moim doświadczeniem w ciąży nie jesteś, ale jak się boisz, za 4 dni zrób test. 😊
Na przyszłość, rada o wizycie u ginekologa jest bardzo dobra. Lekarz dobierze antykoncepcję i nie będzie kłopotu, ani nerwów.

Do góry