reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża przez ubranie

Najlepiej zapytaj lekarza. Ja medycznego wyksztalcenia nie mam.

Przed datą spodziewanej miesiączki i tak nie ma prawa być linii. Ona się pojawia na późniejszym etapie. Teraz jesteś spanikowana, więc możesz widzieć rzeczy, których nie ma. Nie wkręcaj się.
Wiesz co. Były tu już takie laski, i w internecie na innych forach też są takie wpisy, co w pierwszych dniach po domniemanym zapłodnieniu miały i tę kresę i żyłki na piersiach i po tym były pewne na pewno że są w ciąży 😏😏😏

reklama
Dajcie już spokój z tym: gratulacje będzie syn, brawo szykuj wyprawkę ...
Ja wiem że post jest śmieszny ale zamiast ucinać go w zarodku to same nakręcacie jeszcze bardziej sytuację.
Ja wiem że to bywa śmieszne ale na dobrą sprawę jest to tragiczne i smutne , że rośnie pokolenie nastolatek z zerową wiedzą mimo XXI wieku.
Ale ten post prawdopodobnie nie jest prawdziwy :)

bo to nie jest jej pierwszy temat. Ani prawdopodobnie pierwsze wcielenie. I o ile na początku faktycznie można mówić i tłumaczyć, to do takiej osoby nic nie dociera. Żadne racjonalne argumenty o tym, że ciąży nie ma nie wchodzą do głowy. Ona ma objawy i koniec kropka. Są takie jak ona, które tydzień po ocieraniu już twierdzą, że czują ruchy.

Tego nie ma co brać na poważnie. Bo jak bierzesz na poważnie i faktycznie argumentami merytorycznymi próbujesz wytłumaczyć, to taka Autorka i tak Cię nie słucha, bo ona ma objawy i koniec. I 109x dopytywanie czy na pewno, ale co jak miał wytrysk, a co jak było wilgotno, a co jak gacie się przekręciły, a co jak dotknęła prawym udem.

Widziałam to samo na innych forach, laska wraca od pół roku co miesiąc.
Bardziej mi chodzi w tym pytaniu co może oznaczać ta brązowa kreska

reklama
Do góry