MoniB1988
Fanka BB :)
SonoMiałaś Sono czy Rtg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SonoMiałaś Sono czy Rtg?
Przy tak wczesnej ciąży ginekolog nie zobaczy pęcherzyka ciążowego. Niepokojące jest to, ze mówiła ze widzi, ze się coś wylewa... sprawdzaj sama poziom beta hcg i zostaje Ci czekać. Może się okazać przecież, ze wszystko jest ok.Cześć dziewczyny .
Jestem tu nowa i nie wiem już co mam robić
Wczoraj po pracy wyszły dwie grube kreseczki i to było w dniu gdzie miałam dostać okres . Rano czyli dziś również dwie kreski i dziś już od razu byłam u ginekolog , ponieważ mam ciężką pracę to chciałam to jak najszybciej załatwić .
Podejrzewam że może być to plus minus 2/3 tygodnie ... Wiadomo że ginekolodzy inaczej to liczą i Pani mówiła że w czwartym tygodniu jakaś kreseczka jest ale nie wie czy to jest pęcherzyk . Potem sprawdziła co z jajnikami i niby w prawym jest podejrzenie że krew mi się wylewa i że może być to ciąża pozamaciczna ... ale ogólnie sama nie jest pewna i kazała mi przyjść jeszcze jutro . Czy jest w ogóle szansa że po prostu Pani za bardzo mnie wystraszyła i że ten pęcherzyk może się jeszcze pojawić ? Proszę wesprzyjcie mnie chodź troszkę
( Pani jeszcze mówiła też że za wcześnie przyszłam i wszystko się może zdarzyć ale już sama nie wiem . Strasznie mi przykro )
Cześć dziewczyny .
Jestem tu nowa i nie wiem już co mam robić
Wczoraj po pracy wyszły dwie grube kreseczki i to było w dniu gdzie miałam dostać okres . Rano czyli dziś również dwie kreski i dziś już od razu byłam u ginekolog , ponieważ mam ciężką pracę to chciałam to jak najszybciej załatwić .
Podejrzewam że może być to plus minus 2/3 tygodnie ... Wiadomo że ginekolodzy inaczej to liczą i Pani mówiła że w czwartym tygodniu jakaś kreseczka jest ale nie wie czy to jest pęcherzyk . Potem sprawdziła co z jajnikami i niby w prawym jest podejrzenie że krew mi się wylewa i że może być to ciąża pozamaciczna ... ale ogólnie sama nie jest pewna i kazała mi przyjść jeszcze jutro . Czy jest w ogóle szansa że po prostu Pani za bardzo mnie wystraszyła i że ten pęcherzyk może się jeszcze pojawić ? Proszę wesprzyjcie mnie chodź troszkę
( Pani jeszcze mówiła też że za wcześnie przyszłam i wszystko się może zdarzyć ale już sama nie wiem . Strasznie mi przykro )
Hej dziewczyny z racji tego że jestem tu nowa i jeszcze nie do końca wiem jak działa ta strona mam do was pytanie czy miała ktoras z was tak jak ja , natomiast 22.04 miałam badanie hsg na szczęście oba jajowody drożne okresu dostałam w terminie 06.05 natomiast teraz powinnam mieć drugi i spóźnia się już od tygodnia czy to może być wina badania ? Dodam że zrobiłam test lecz niestety jedna kreskaTrzymam kciuki . Ja po miesiączce tez biorę się do działania