Hej jestem tu nowa natomiast mój tej jest drugi cykl po hsg lecz spóźnia się już @ ponad tydzień test jak na razie negatywnyOooo i mój tez drugi cykl po HSG trzymam kciuki!!!
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Po tygodniu spóźnienia test powinien już pokazać gdyby to była ciąża. Poczekaj jeszcze kilka dni jak się okres nie pojawi to idź do ginekologa. Zawsze miałaś regularne cykle?Hej jestem tu nowa natomiast mój tej jest drugi cykl po hsg lecz spóźnia się już @ ponad tydzień test jak na razie negatywny
Test robiłam w 6 dniu spóźnienia , tak zawsze miałam regularne cykle +/- 1 dzieńPo tygodniu spóźnienia test powinien już pokazać gdyby to była ciąża. Poczekaj jeszcze kilka dni jak się okres nie pojawi to idź do ginekologa. Zawsze miałaś regularne cy
MoniB1988
Fanka BB :)
To coś się rozregulowało... może miałaś jakiś większy stres... poczekaj jeszcze kilka dni i skonsultuj z ginekologiemTest robiłam w 6 dniu spóźnienia , tak zawsze miałam regularne cykle +/- 1 dzień
Stresu nie miałam na szczęście , wizytę mam umówiona na 18 więc pozostało tylko czekać , ale miałam nadzieję że może któraś z was może miała taki przypadek i chociaż troszkę się uspokoję , bo nie daje mi to spokojuTo coś się rozregulowało... może miałaś jakiś większy stres... poczekaj jeszcze kilka dni i skonsultuj z ginekologiem
Moj przypadek opisałam wcześniej. Może jest za wcześnie by cokolwiek zobaczyć . Wszystko zależy od doświadczenia lekarza , sprzętu itd. Myśle ze najepszym Twoim przyjacielem będzie teraz spokój . Nerwy tu nic nie pomogą. Musisz się odstresować i poczekaćStresu nie miałam na szczęście , wizytę mam umówiona na 18 więc pozostało tylko czekać , ale miałam nadzieję że może któraś z was może miała taki przypadek i chociaż troszkę się uspokoję , bo nie daje mi to spokoju
_Anka32_
Zaciekawiona BB
Cześć dzieczyny, jestem tu nowa ale liczę że może któraś z Was mi coś podpowie...
Staramy się z mężem od 3 lat i niestety nic. Clostylbedgyt, duphaston przechodziłam przez ponad pół roku. Bezskutecznie. Wczoraj miałam powtórzone HSG... Na pierwszy cały kontrast że mnie wypłynął. Wczoraj na zdjęciu, zaraz na początku jajowodu widać Biała banke a od niej cieniutka pokręcona linie i to koniec. Drugi jajowód nic. Lekarz skierował na laparoskopię. Powiedział że może tylko przypuszczać ze to wodniak, endometrioza, sam nie wiedział a nie chciał strzelać. Miałyście podobny problem? Podobnie wyglądające zdjęcie?
Staramy się z mężem od 3 lat i niestety nic. Clostylbedgyt, duphaston przechodziłam przez ponad pół roku. Bezskutecznie. Wczoraj miałam powtórzone HSG... Na pierwszy cały kontrast że mnie wypłynął. Wczoraj na zdjęciu, zaraz na początku jajowodu widać Biała banke a od niej cieniutka pokręcona linie i to koniec. Drugi jajowód nic. Lekarz skierował na laparoskopię. Powiedział że może tylko przypuszczać ze to wodniak, endometrioza, sam nie wiedział a nie chciał strzelać. Miałyście podobny problem? Podobnie wyglądające zdjęcie?
Wg mnie powinnaś zrobić biopsje endometrium. Może masz jakiś stan zapalny, co nie ma opcji przyjąć zarodka. Osobiście bałabym się laparoskopii. Mojej kuzynce zniszczyli rzęski w ostatnim sprawnym jajowodzie . Najczęściej jak nie ma przyczyny a staracie się już mega długo zostaje in vitro
reklama
Wg mnie powinnaś zrobić biopsje endometrium. Może masz jakiś stan zapalny, co nie ma opcji przyjąć zarodka. Osobiście bałabym się laparoskopii. Mojej kuzynce zniszczyli rzęski w ostatnim sprawnym jajowodzie . Najczęściej jak nie ma przyczyny a staracie się już mega długo zostaje in vitroCześć dzieczyny, jestem tu nowa ale liczę że może któraś z Was mi coś podpowie...