reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po udrażnianiu jajowodów

reklama
Hej 😊 my od 2 lat staramy się o drugie, bezskutecznie. W połowie września miałam HyCySy i nie udało nam się wtedy. Dodajecie nadziei że się uda po tak długim czasie 😊

Hej, ja w tym miesiącu miałam HyCosy i narazie owulacji nie widzę, czy przez to badanie mogło się coś poprzestawiać?

Ja zaszłam w trzecim cyklu po sono z tym że zaczęłam się wspomagać clo mimo tego że miałam swoją owulacje

Mi również wykonana badanie hsg (rentgen)w styczniu 2020 (przez miesiąc nie mogłam się starać, a zaszłam w ciążę w kwietniu (ostatnia miesiączka koniec marca). U mnie też były drożne jajowody

Tak naprawdę nie wiadomo co pomogło czy clo czy sono czy odpuszczenie sobie bo myśle ze psychika była niezle zablokowana
Oj tak u mnie tak samo psychicznie się zablokowałam, ciężko nie myśleć i odpuścić. Clo daje dużą nadzieję, dlatego już nie mogę się doczekać aż zacznę go brać, ginekolog dała pół roku na zajście. Ja tylko chciałabym zobaczyć chociaż dwie kreski na teście owulacyjnym 😏

reklama
Cześć dziewczyny, staramy się z mężem 14 miesięcy o dzidziusia.
15.02 miałam badanie Sono HSG. 18.02 planowo owulacja. Staraliśmy się 4 dni z rzędu.
Dziś powinnam dostać miesiączkę, której brak.
Pobolewa mnie czasami brzuch, oraz piersi.
2 testy ciążowe negatywne.
Czy są tu kobiety którym udało się zajsc w ciążę w cyklu po HSG lub wogole HSG pomogło w spełnieniu marzenia?
Czy może powinnam zrobić betę?

Do góry