reklama
Hej my od 2 lat staramy się o drugie, bezskutecznie. W połowie września miałam HyCySy i nie udało nam się wtedy. Dodajecie nadziei że się uda po tak długim czasie
Super, ja dopiero clo od następnego cyklu, może się udaJa zaszłam w trzecim cyklu po sono z tym że zaczęłam się wspomagać clo mimo tego że miałam swoją owulacje
Tak naprawdę nie wiadomo co pomogło czy clo czy sono czy odpuszczenie sobie bo myśle ze psychika była niezle zablokowanaSuper, ja dopiero clo od następnego cyklu, może się uda
Oj tak u mnie tak samo psychicznie się zablokowałam, ciężko nie myśleć i odpuścić. Clo daje dużą nadzieję, dlatego już nie mogę się doczekać aż zacznę go brać, ginekolog dała pół roku na zajście. Ja tylko chciałabym zobaczyć chociaż dwie kreski na teście owulacyjnymTak naprawdę nie wiadomo co pomogło czy clo czy sono czy odpuszczenie sobie bo myśle ze psychika była niezle zablokowana
reklama
Cześć dziewczyny, staramy się z mężem 14 miesięcy o dzidziusia.
15.02 miałam badanie Sono HSG. 18.02 planowo owulacja. Staraliśmy się 4 dni z rzędu.
Dziś powinnam dostać miesiączkę, której brak.
Pobolewa mnie czasami brzuch, oraz piersi.
2 testy ciążowe negatywne.
Czy są tu kobiety którym udało się zajsc w ciążę w cyklu po HSG lub wogole HSG pomogło w spełnieniu marzenia?
Czy może powinnam zrobić betę?
15.02 miałam badanie Sono HSG. 18.02 planowo owulacja. Staraliśmy się 4 dni z rzędu.
Dziś powinnam dostać miesiączkę, której brak.
Pobolewa mnie czasami brzuch, oraz piersi.
2 testy ciążowe negatywne.
Czy są tu kobiety którym udało się zajsc w ciążę w cyklu po HSG lub wogole HSG pomogło w spełnieniu marzenia?
Czy może powinnam zrobić betę?