reklama
Rozwiązanie
Gratulacje kochana ja tez w zeszlym roku ciaza obumarla a teraz przytulam mojego słodkiego bobaska. Życzę Ci tego samego i Wesołych Świąt. Trzymam kciuki☺Córkę stracilam ostatniego dnia 21 tygodnia (11 sierpnia 2018r.) przez błąd lekarski stwierdzono ciążę obumarla. Orgazanim szybko doszedl do siebie i lekarz po 1 miesiączkę kazał od razu sie starac wczoraj doczekalam sie w koncu dwoch kresek na tescie ciążowym.
Wanilia89
Fanka BB :)
Gratuluje ja tez w lutym miałam poronienie a teraz testy pozytywneWczoraj zrobiłam test
Pozytywny
reklama
marta18691
GratulacjeWczoraj zrobiłam test
Pozytywny
Dziękuję bardzoGratulacje
GrstulujeGratuluje ja tez w lutym miałam poronienie a teraz testy pozytywne
Dziękuję bardzoTo gratulacje [emoji11]
zanka200389
Jak się czujesz ? ?Dziękuję bardzo
Jak się czujesz ? ?[/QUOTE
Jak na razie równe dwa tygodnie męczą mnie strasznie mdłości. Bez wymiotow, ale nieustają nawet chwilę przez co ledwo co funkcjonuje a do tego straszne zmęczenie. Z tego wszystkiego dzisiaj odebrałam godzinę wcześniej dziecko z Przedszkola tak się zakręciłam i na koniec moja Córka uświadomiła mnie, że od poniedziałku nie dałam jej ręczniczka do przedszkola Masakra... Nawet kawa nie może postawić mnie na nogi bo też nie wchodzi
A raj czekam z niecierpliwością na druga wizytę u ginekologa żeby usłyszeć, że wszystko jest w jak najlepszym porządku
zanka200389
Będzie wszystko ok. Mnie też nie ominęły mdłości, ale drugi trymestr jest bez porównania boski [emoji3]
Mam nadzieję bo przeraża mnie myśl, że mogloby to trwać dłużej niż do końca pierwszego trymestruBędzie wszystko ok. Mnie też nie ominęły mdłości, ale drugi trymestr jest bez porównania boski [emoji3]
Najważniejsze żeby wszystko było dobrze z Maleństwem
reklama