reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a i zapomnialam sie pochwalic.... dzis z matmy mialam jako jedyna z mojej grupy max punktow z kolokwium :-D wiem kujon ze mnie, przez to mnie nikt na studiach nie lubi.... tylko ze mi matma latwo do glowy wchodzi...

wiecie co chyba se ta druga kreche namaluje na tym tescie... bo mi juz na oczy pada przez to patrzenie....pod katem niby cos widac ale normalnie to nic... trzba widocznie domalowac :-p

reklama
Dziewczynki ja tak czytam i szukam przyczyny odejscia wod i zastanawiam sie czy przebywanie z psem i królikiem moglo byc przyczyna?:(

A mnie tak kusi żeby już kupić chociaż jakieś śpioszki albosweterek , ale sią boję żeby nie zapeszyć.
PATI gratuluję kujonko - dla mnie matma to czarna magia, mogłoby jej wogóle nie być

jakbyscie teraz widzieli jak moj kot spi, to byscie sie poplakaly ze smiechu... nie dosc ze go wrzucilam do wanny bo byl brudny to sie nie obrazil tylko sie rozlozyl na kanapie i to jeszcze z nosem wepchnietym w kanape...

aga a ty jak cie kusi to kupuj, ja postanowilam ze bede kupowac jak mi sie cos spodoba, nawet w nastepnym tygodniu jak zobacz te dwie krechy to kupie cos fajnego :-) ja tam w przesady nie wierze ;-) a i dziudzius bedzie mial motywacje zeby sie na swiecie pojawic jak takie ladne rzeczy od mamy dostanie :-)

jakbyscie teraz widzieli jak moj kot spi, to byscie sie poplakaly ze smiechu... nie dosc ze go wrzucilam do wanny bo byl brudny to sie nie obrazil tylko sie rozlozyl na kanapie i to jeszcze z nosem wepchnietym w kanape...

aga a ty jak cie kusi to kupuj, ja postanowilam ze bede kupowac jak mi sie cos spodoba, nawet w nastepnym tygodniu jak zobacz te dwie krechy to kupie cos fajnego :-) ja tam w przesady nie wierze ;-) a i dziudzius bedzie mial motywacje zeby sie na swiecie pojawic jak takie ladne rzeczy od mamy dostanie :-)
Ale ja w marcu już chciałam w taki sposób dzidziusia zmotywować:-(

reklama
o matko aga wlasnie doczytalm co to za goscia tam mialas... a mym bu dala w ryla :-D albo predziej moj m :-)

aga nie marudz prosze, przeciez wszystko jest ok, dzidzia rosnie zdrowo, jest bardzo duza a ty mu ubranka nie kupisz?? gola bedzie? :-(

na moim tescie widac takie lekkie mazniecie olowkiem-cien drugiej kreseczki jakby... hmm albo mi na oczy juz poszlo... hmmm czy mam jutro powtorzyc czy w pn? hmmm dziwne to jakies

Do góry