reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 tylko ciekawe w kogo się wdał z tą złośliwością;)

Có to za pytanie moja droga??? nie wiesz że wszystkie nawyki i cechy naszych dzieci które nas drażnią, męczą i są nie na miejscu są po tatusiach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kobietka ale takie pomiary co chwilę nie mają sensu.... po to się mierzy o jednej porze dnia żeby nie było nieporozumień -bo tempka przez cały dzień się zmienia i takie pomiary nie są miarodajne:no:

reklama
A ja dlatego że chciałam zajść w ciążę zaprzestałam stosowania drastycznych diet. Jedna taka dietka spowodowała że w ciągu 3 tygodni schudłam 8 kg. Potem się zastanawiałam , czy aby to negatywnie nie wpłynęlo na moją płodność. Ale teraz już wszystko ok.

tak jest!!!dziewczyny, które czekają na start ze starankami: śniadanko pełnowartościowe, owoce, warzywka i inne witaminki!!!przygotujmy starannie grunt pod nasze fasolinki:-D

Kochane, ja zmykam trochę się postroić przed wyjściem...już się boję, że jutro zajmie mi pół dnia zanim nadrobię dzisiejsze Wasze popołudniowe pisanie, ale trudno

Aga"ucha"do góry, wszystko będzie jak należy!!!
Lenka, Ty też bądź dzielana i bez histerii ogólnie!!

Miłego pod-wieczorku!!!

co do gruntu pod fasolki to macie racje, trzeba dbac teraz o siebie... ja od niedzieli bede miala przywiezione sokowirowke i po 5 kg jablek i marchewki :-D uwielbiam taki sok i bede codziennie pic sobie szklanke a jak nie wytrzymam to po litra dziennie ;-)

w ogole po porodzie 2 dni waga dziwnie mi sie utrzymala na 75 kg dopiero dzisiaj mi spadla do 71kg... :confused: chcialabym schudnac do 65kg zeby lzej mi bylo... w sumie to nie jestem gruba z wygladu ale ubita... a no i mam zamiar jesc slodkie tylko w weekend tzn w sobote i niedziele po czyms malym... a tak to owoce jak w ciazy bo na slodkie mnie nie ciagnelo...

o jesu już 4 raz próbuje wkleić i mi sie rozłącza modem wrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

13x13 ja wiem;-) notuje tylko poranne pomiary , te wieczorne mierze żeby w razie 38 zbijać tak tylko dla właśnej wiadomości, jak tak patrze na wykres to fasolki nie ma:-(, może tym razem uda sie wkleić

Załączniki

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 31
Kochane, ja zmykam trochę się postroić przed wyjściem...już się boję, że jutro zajmie mi pół dnia zanim nadrobię dzisiejsze Wasze popołudniowe pisanie, ale trudno

Aga"ucha"do góry, wszystko będzie jak należy!!!
Lenka, Ty też bądź dzielana i bez histerii ogólnie!!

Miłego pod-wieczorku!!!

Dzięki wielkie.

Kochane ja już dziś zmykam, o mam jeszcze przed wizytą kilka spraw na mieściedo załatwienia.
Jutro dopiero będę na BB i zdam Wam relację z dzisiejszej wizyty, więc Kochane musicie uzbroić się w cierpliwość.:-p:-)

Papatki.

reklama
w ogole po porodzie 2 dni waga dziwnie mi sie utrzymala na 75 kg dopiero dzisiaj mi spadla do 71kg... :confused: chcialabym schudnac do 65kg zeby lzej mi bylo... w sumie to nie jestem gruba z wygladu ale ubita... a no i mam zamiar jesc slodkie tylko w weekend tzn w sobote i niedziele po czyms malym... a tak to owoce jak w ciazy bo na slodkie mnie nie ciagnelo...

a mi wlasnie szybko waga spadla...idac do spzitala wazylam 65.po wyjsciu 60,tydz pozniej 59. normalnei waze z 60:) wiec wrecz schudlam. dziewczynki wazyly malo 440 i 370. wody plodowe i moze ze dwa kilo stresu:)

Do góry