reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

moja mama paliła przez 3 ciaże i nawet karmiła nas piersią i paliła...ale miała 19, 20 lat i to byly inne czasy...wtedy palenie było wręcz bardzo modne...

reklama
Dosiu-niektóre palą przez całą ciąże, sama widziałam na własne oczy i wszystko dobrze się kończy.Jakoś myślę że przyczyny leżą gdzie indziej.:tak:

ja paliłam równo przez jeden rok przez całe moje zycie:-) więc zaden ze mnie nałogowiec:-) mąż rzucił zaraz jak zaszłam w ciaże a palił 15 lat...
teraz go troche ciagnie ale jakos sie trzyma....
wiecie co mam fantastycznego męża a najlepsze jest to ze poznaliśmy sie przez INTERNET :-)

hahah kocham internet!!

sok z malin powoduje skurcze macicy ale nie mozna go pić w ostatnim trymestrze, ja przez pierwsze 3 miesiace często bylam przeziębiona i wpieprzałam czosnek i sok z malin... i nic mi nie było....

reklama
Ja myślę,że nie tędy droga...a o co dbaja i na co uważaja kobiety które zyja w tzw.warunkach patologicznych........?rodza często dzieci zdrowe jedno po drugim nie zwazając na nic.....więc o co tu chodzi?...

Do góry