reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
moja kuchnia w polsce niestety nie byla kuchnia hehhe....zlew obok kuchenka i jedna szafka bo wiecej nie wchodzilo....a cale mieszkanie 39 metrow kwadratowych z czego tylko jeden pokoj 16 metrowy byl na nasza 5...drugi zajmowal dziadek.....
aga_irlandia
czesc karola
allaa
Fanka BB :)
tylko pozazdroscic, ja oprocz duzej kuchni mam jeden pokoj i łazienke, to wszystko co sie miesci na 38 m
aga_irlandia
zrob se kluchy jakies
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja też mam dużą kuchnę, ale nie mam w niej stołu, bo kuchnia jest otwarta na salon i tam mamy stół na 12 osób, więc my sobie tam zawsze miejsce znajdziemy
aga_irlandia
no i wlasnie dlatego tez nie wracamy do Polski bo tytaj mamy duuuzy dom....i zyjemy jak sie nalezy...co prawda wynajmujemy...ale,.....czekamy na naze z przydzialu.....a co...
aga_irlandia
mirus przebilas nas na glowe z tym stolem normalnie....ale super...ja uwielbiam kuchnie....zwlaszzca ze uwielbiam gotowac
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Alla, ja przez rok mieszkałam u teściów, mieliśmy tam jeden strasznie mały pokoik, kuchnię wspólną z teściową i bratową męża, a łazienkę wspólną z teściami. Mieszkało nas tam w sumie 9 osób, ja tam poprostu dostawałam nerwicy... Na szczeście teraz mieszkamy w swoim domu, mamy jak narazie 2 pokoje duży salon kuchnie i łazienkę. No i cała góra(120 m kw) czeka na wykończenie, ale nam się z tym nie spieszy, narazie mamy miejsca dosyć.
reklama
allaa
Fanka BB :)
dorwałam pasztet i ogórka małosolnego, bez chleba tez dobre:-):-):-).
Ja przez cale zycie mieszkalam w duzym, pietrowym domu ale po slubie chcielismy mieszkac bez rodziców i wyremontowalismy mieszkanie po dziadku mojego M. Jest przytulnie, na razie nie narzekamy na brak miejsca, ale jak pojawi sie fasolka to bedzie trzeba pomyslec o czyms wiekszym
Ja przez cale zycie mieszkalam w duzym, pietrowym domu ale po slubie chcielismy mieszkac bez rodziców i wyremontowalismy mieszkanie po dziadku mojego M. Jest przytulnie, na razie nie narzekamy na brak miejsca, ale jak pojawi sie fasolka to bedzie trzeba pomyslec o czyms wiekszym