@Oczekujaca123 pieknie to napisalas, zgadzam sie. I nie ma sie co licytowac kto ma gorzej, czyja tragedia wieksza. Tylko w chwili, kiedy jest sie na dnie, kiedy czujesz, ze juz gorzej byc nie moze, i ze to wlasnie tu i teraz spotyka CIEBIE najwieksza tragedia, i kiedy oczekujesz choc krzty zrozumienia, takiej zwyklej ludzkiej empatii, a tu zamiast tego slyszysz tekst, ktory odbiera Ci resztki checi do zycia, to serio, tylko usiasc i plakac.
Jestem z okolic Wawy, mam dwoch ginow, pewnie jakbym znalazla jeszcze trzeciego, to moze moglabym stwierdzic, ze moj gin( w trzech osobach) jest ok, Ci dwaj sie uzupelniaja, choc to i tak nie jest w 100% to co bym chciala. A dodam, ze jestem bardzo wymagajaca. Co do wieku, czuje, ze jestem z naszego grona najstarsza, w pazdzierniku skoncze 41 lat.
@Destino badalas prl z obciazeniem, czy juz wyjsciowa byla podwyzszona?
Wiecie co, wlasnie mi sie polkule zderzyly, moj ostatni @ tez juz nie byl taki jak zawsze, po dwoch dniach @byl prawie koniec, potem na 3 dzien tez malo, dopiero 4 znow sie rozkrecilo. Nie podejrzewalam jednak, ze to bedzie oznaka czegos takiego.
@roki_1991 jestes kochana, szkoda, ze nie moge Cie przytulic i wycalowac.
Jestem z okolic Wawy, mam dwoch ginow, pewnie jakbym znalazla jeszcze trzeciego, to moze moglabym stwierdzic, ze moj gin( w trzech osobach) jest ok, Ci dwaj sie uzupelniaja, choc to i tak nie jest w 100% to co bym chciala. A dodam, ze jestem bardzo wymagajaca. Co do wieku, czuje, ze jestem z naszego grona najstarsza, w pazdzierniku skoncze 41 lat.
@Destino badalas prl z obciazeniem, czy juz wyjsciowa byla podwyzszona?
Wiecie co, wlasnie mi sie polkule zderzyly, moj ostatni @ tez juz nie byl taki jak zawsze, po dwoch dniach @byl prawie koniec, potem na 3 dzien tez malo, dopiero 4 znow sie rozkrecilo. Nie podejrzewalam jednak, ze to bedzie oznaka czegos takiego.
@roki_1991 jestes kochana, szkoda, ze nie moge Cie przytulic i wycalowac.