reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aaaaaaaaaaaa dziewczyny!!! U mnie dziś piękny śluz, że jestem w szoku ;o w cyklu w którym zaszłam, aż tak takiego nie miałam! Przypomnę 12dc [emoji7] chyba to ten dzień [emoji16][emoji7] Lekko czuje jajnik

Ale znowu ten sam jajnik, od kilku miesięcy tylko z tego ;o Do tego wysypało mnie na twarzy jak ostatnio przy owulacji ;o I piersi trochę inaczej niż wtedy bo podczas wcześniejszej owu dopiero po wyszły a teraz kilka dni przed

Aaaaaaaaaaaa dziewczyny!!! U mnie dziś piękny śluz, że jestem w szoku ;o w cyklu w którym zaszłam, aż tak takiego nie miałam! Przypomnę 12dc [emoji7] chyba to ten dzień [emoji16][emoji7] Lekko czuje jajnik
Super :) u mnie 13 dc ii.... śluzu brak, cholera.

Dziewczyny... jak zbadac prolaktyne? Na czczo, bez stresow i seksu dzien przed? Cos jeszcze?

reklama
Super :) u mnie 13 dc ii.... śluzu brak, cholera.

Dziewczyny... jak zbadac prolaktyne? Na czczo, bez stresow i seksu dzien przed? Cos jeszcze?
[emoji9] U mnie aż nadmiar ale boję się, że za szybko się cieszę, bo nie wiem jak stoje z tarczycą, nie sprawdzałam teraz kurcze [emoji853] za dużo na głowie [emoji853] Może owulka będzie później u Ciebie kochana? Jak zazwyczaj miałaś? Bo u mnie to wg różnie jest [emoji134] Że nie wiadomo kiedy się spodziewać.

Co do prolaktyny nie pomogę bo się nie znam [emoji853] ja ostatnio prolaktyne badałam w grudniu [emoji134]

Do góry