reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@martakratka ale piekna beta, moze blizniaki ? ;) Trzymam mocno kciuki za szczesliwy rozwoj

@ivvonka nawet jak sie uda, to prosze obiecaj mi,ze nie w tym stanie nie bedziesz skakac pod sufit. Co do bratowej, to na poczatku powiedzialysmy, co o sobie myslimy, probowalam utrzymywac z nia poprawne stosunki ze wzgledu na brata. Ale teraz smialo moge powiedziec, ze sie przyjaznimy,ma niewyparzona buzke, ale wiem, ze zawsze wali prosto z mostu w oczy,nie poza nie. A ja to cenie, bo wole uslyszec najgorsza prawde prosto w oczy, niz najslodsze klamstwo poza nie.

@Marika92 nie moge sie napatrzec na Twoj brzuszek, za kazdym razem jak widze Twoj post to najpierw musze sie wgapic w brzuszek, dopiero czytam post. Slicznosci, niech maly rosnie zdrow.

reklama
Do góry