Hej Dziewczynki,dlugo mnie nie bylo,ale nie moglam sobie odmowic przyjemnosci pogratulowania dla Calineczki i Calineczki, tak wiec
@Calineczka24 moje gratulacje kochana, odpoczywajcie i wracajcie do domku, bo nie ma jak w domku.
@Funia90 kochana a Ty jak? Ech cos mi sie wydaje,ze jestes podobny przypadek do mojego, u mnie tez tyle dni, brak postepu ,skurcze mega silne, czeste, i potem jak juz sie zaczelo (dzieki poloznej, ktora uprosilam o pomoc i przebila mi pecherz) to trzeba bylo robic cc bo mlodemu spadalo tetno. Trzymaj sie kochana, nawet jak bedzie taka sytuacja to przeciez to nie koniec swiata, troszke dluzej po prostu bedziesz dochodzic do siebie. Ale wiem,ze w tej chwili to jest malo wazne, najwazniejsze aby Asia byla juz z Toba po tej stronie brzuszka. Powodzenia, czekam z niecierpliwoscia na newsa.
Przepraszam,ze nie odniose sie do wszysktich. Caly czas podczytuje, choc troche sie wycofalam. U mnie bez zmian, ciazy brak, chociaz zeby w tej ciazy byc to trzeba wiecie co, a my ostatnio to tak od prztpadku do przypadku, meza nie bylo,potem wrocil i ciagle cos i tak ooo. Za namowa
@ivvonka biore od tego cyklu castagnusa, dzis 22 dc a mam wrazenie,ze malpa tuz za drzwiami, czuje,ze u mnie sie nie sprawdzi. Na razie nie odstawiam,wybiore te 90 tabletek, zobaczymy. Jestem umowiona do mojej endo, bo chyba cos znowu tarczyca szaleje, akcje z sercem sie zaczely. W pracy urwanie jajec, dostalam kolejny awans i podwyzke , ale tez pracy jest wiecej, jeszcze bardziej odpowiedzialnej. Na razie sie wykazuje, szef chwali, wiec jest ok. W sumie balam sie zaciazyc w zimie,bo ja ciagle chora, ostatnio mnie zatoki przyatakowaly, bleee co mi z nosa lecialo, masakra. Mam nadzieje,ze z pierwszym tchnieniem wiosny uda sie. Planuje porobic badania, min prolaktyne bo ona u mnie lezala po pierwszym poronieniu, mialam 20 razy wieksza niz norma i podejrzenie guza przysadki.
To w skrocie tyle u mnie.
Wszystkim bardzo mocno kibicuje, w tym momencie
@Funia90 jestes Ty w moich myslach najwazniejsza,ale i
@Calineczka24 ,
@Destino - dzidzi jest sliczne, mam nadzieje,ze zaskoczy nas wszystkich milo i bedzie zdrowiutkie, czesto sie slyszy o takich przypadkach.
@...Margotka9022... Ty jestes kolejna do rozpakowania, zycze szybkiego porodu. Kibicuje wszystkim zafasolkowanym, jest Was sporo, i mam nadzieje,ze bedzie coraz wiecej. No i na koncu
@roxie123 , na koncu, ale to nie znaczy,ze najmniej wazna, wiesz ,ze od poczatku kibicuje Ci z calych sil, z zapartym tchem czytam Twoje wpisy, jestem mega szczesliwa,ze badania ktorych sie tak obawialas sa w porzadku. Mam nadzieje,ze te Walentynki faktycznie beda zapamietane jako data,kiedy powstalo w Tobie nowe zycie.
@Frezja_1 Ty tez jestes bliska memu sercu, mam nadzieje, ze przeleczycie te chorobska i w niedlugim czasie pochwalisz sie nam II.
Za wszystkie trzymam nieustajaco kciuki, nie wazne na jakim sa etapie.
Buziam wszystkie