reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@gosia100 @membaris nowy cykl nowe.możliwości :-) ja już prawie po@ także teraz od poniedziałku zdrowo jem, ćwiczę na orbitreku i lepiej się czuję. Kurcze ta godzina ruchu po calodniowym siedzeniu w robocie jest mega. Wiadomo że w domu tyle do zrobienia ze jak wrócę to caly czas ruch ale to nie to co dobry spacer czy ćwiczenia. Nawet na te.moje bóle i boleści daje radę. No jednym słowem po tej @ teraz, której już miało nie byc a przyszła, poprzestawialam sobie w głowie i jakaś radosniejsza jestem. I dobrze i tak zamierzam trzymać bo mi lepiej
raz_dwa_trzy
@AgaB33 @angie.
Ja też nigdy bym nie podejrzewała,bo nigdy mnie pęcherz nie bolał. Nic. Od tamtej pory jestem mega wyczulona na tym punkcie, zajadam żurawinę i przy każdym skierowaniu od gina na badanie krwi prosiłam też o skierowanie na mocz, bo nasikać do kubeczka to jest chwila a ja byłam spokojniejsza jak widziałam,że brak bakterii.
@gosia100 @membaris trzymam kciuki,żeby to była wasza ostatnia @ na następne 9 miesięcy !!
Ja też nigdy bym nie podejrzewała,bo nigdy mnie pęcherz nie bolał. Nic. Od tamtej pory jestem mega wyczulona na tym punkcie, zajadam żurawinę i przy każdym skierowaniu od gina na badanie krwi prosiłam też o skierowanie na mocz, bo nasikać do kubeczka to jest chwila a ja byłam spokojniejsza jak widziałam,że brak bakterii.
@gosia100 @membaris trzymam kciuki,żeby to była wasza ostatnia @ na następne 9 miesięcy !!
membaris
@AgaB33 @kropkikreski4 dzięki dziewczyny, no pewnie że nowe możliwości. Pewnie jak już będzie mi się kończyła @ to i humor będę miała lepszy
raz_dwa_trzy
Moja beta w sobotę przy drugim zabiegu 1067 , a dzisiaj już 96... Więc chyba mój organizm wraca pomału do normy. Na szczęście.
Totois30
@gosia100 dajcie czadu na starankach i czekajcie na wynikija sie bede starac resetowac przy kazdym cyklu zeby miec z niego radoche, tzn do 3 cykli potem jakies badanka znow..tzn po pierwszym cyklu tez chce zrobic homocysteine kwas foliowy b12, mutacji nie bede robic bo i tak mam dostac heparyne ale sprawdze witaminy bo jak za wysoko wlacze metyle, na spokojnie dziewuszki na razie dopiero swiezaki jestesmy w starankach na spokojnie i do przodu:*:*:*
Hej dziewczyny. Jakos nie mam weny na pisanie ostatnio,ale caly czas was tu podczytuje. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i tule wszystkie obolale kobietki. Ja juz fizycznie doszlam do siebie,jestem 8dni po stracie. Glowa tez chyba po malu wraca do siebie,chociaz czasem sie lapie na glupotach,jakbym zapominala ze juz nie jestem w ciazy. Coz,pare dni temu pisalam do was,ze mam dylemat z powrotem do pracy. Dziekuje za wszystkie rady.Ja to jestem ja i na przekor wszystkim a nawet Mezowi,zdeydowlam wrocic do pracy za tydz.Napisalam maila szefowi,o dziwo odp mi milymi slowami,ze jest mu przykro i ze mozemy na niego liczyc itp itd,jak bedzie po powrocie tos ie faktycznie okaze.Wracam ze zwgledu na kase i nie chce tez siedziec w domu.Ida swieta,chce odlozyc tez troche na badania. Stwierdzilam,ze jezeli bedzie w pracy mi cos nie odpowiadalo to zloze wypowiedzenie. Musze tylko przygotowac sie psychicznie na to co mnie czeka. Poki co jeszce tydz byczenia sie.Milego dnia wam zycze
reklama
Totois30
@mamcia2014 a czy Ty jestes staraczka? Przepraszam ale zawsze myslalam ze jestes na forum z sentymentu widzialam zdjexie dzidzi, moglabys mi tak krociusko przypomniec swoja historie?:*
buziole:* jutro wreszcie slonce..padne w tej ciemnicy..
buziole:* jutro wreszcie slonce..padne w tej ciemnicy..