reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No nie ukrywam że we wcześniejsze ciąże zachodzilam po codziennych przytulankach i tak jak @Funia90 nawet nie raz dziennie xD chyba nie bede sobie żałować hehe :D się będzie miało udać to sie uda chyba lepiej na spontana [emoji5]
U mnie jest taki problem ze mój mąż ma problemy z częstotliwością stosunków. Jak jest za często to nie ma siły. Ochoty. Wiec dawkowanie jest bardziej pod niego... nie pamiętam seksu dwa razy dziennie..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj narzekal ,ze malo bylo[emoji15]
I ,ze szkoda ,ze mu nie mowilam ,ze na wakacjach byly"te" dni bo by wiecej dolewal[emoji23]
No i jak tu dogodzic[emoji23]?
Za to teraz w ogole nie ma[emoji4]
Mi sie wydaje ,ze najlepiej cieszyc sie soba i wlasnie nie tylko podczas prawdopodobej owu bo nam sie czasem wiele moze wydawac[emoji5]
W koncu to ma byc owoc milosci a nie stresu i wyliczen[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj narzekal ,ze malo bylo[emoji15]
I ,ze szkoda ,ze mu nie mowilam ,ze na wakacjach byly"te" dni bo by wiecej dolewal[emoji23]
No i jak tu dogodzic[emoji23]?
Za to teraz w ogole nie ma[emoji4]
Mi sie wydaje ,ze najlepiej cieszyc sie soba i wlasnie nie tylko podczas prawdopodobej owu bo nam sie czasem wiele moze wydawac[emoji5]
W koncu to ma byc owoc milosci a nie stresu i wyliczen[emoji4]

Funiu no to pozazdrościć...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@margotka ale uwierz mi ,ze raz na dzien to dla mnie i tak duzo.
Rzadko kiedy mam checi na drugi i w sumie takie rZeczy to chyba tylko na wyjazdach,w codziennym zyciu jest sie zbyt zmecZonym[emoji4]

@Funia90 dokładnie miłość jest najważniejsza :) chociaż na częstotliwość nie narzekam bo jak nie ma @ to ja lubię i codziennie mój M na to jak na lato . Ale fakt jest taki ze na wyjeździe jest inaczej niż na codzień...człowiek wyluzowany humor ma lepszy i podejscie najważniejsze full czasu to i też czas na więcej igraszek bo tak to wiadomo praca i inne obowiązki się widzimy wieczorami zazwyczaj . Dlatego pedzimy na weekendzik
@Margotka2202 hm to może się tak dzieje przez zmęczenie za dużo na głowie i wg , jakbyś chciała częściej to mu powiedz otwarcie albo weź zrób to metoda faceci maja różne fantazje probowalas sposobami ? :) :p nie tylko kobiety są szalone :D nie wierzę zeby odmówił :) czasami to kobieta musi podkręcić atmosferę w związku tak też bywa ;*

Hej :D i znowu mi się pokomplikowało wszystko...jutro mam wizyte na 13 , zacznijmy od tego ,że mam problem z dojazdem bo mój M idzie do pracy i nie mam auta ;/ akurat moja ciocia jedzie z córką do lekarza więc mnie wezmą , tylko z samego rana ;/ to akurat spoko bo chce iść do diagnostyki na te badania ale wizyta o 13 ... i dzwoniłam zapytać czy mogą mi przełożyć wizyte na wcześniejszą godz ale nie mogą tak i żebym zapytała lekarza , to napisałam mu smsa i czekam na odpowiedź .

Takie pytanko mam może niezbyt skromne więc przepraszam z góry ... widziałam u siebie dzisiaj biały śluz < co by wskazywało ,że zaczynają mi się te dni > ale między tym zdarzały się nitki jakby krwi , fakt faktem wczoraj baraszkowaliśmy ale nic mnie nie bolało żebym się miała martwić , nadżerki też nie mam bo byłam ostatnio u gina i było ok , myślicie że to takie plamienie okołoowulacyjne ? zdziwiło mnie ,że jest lekko podbarwiony ;/

Wszystkim mamciom i ich pociechom najlepsze życzonka z okazji Dnia Dziecka :*

@Ewelyn niby internety piszą ,że jesli wykluczamy u siebie chorubska to normalne zjawisko , ale nie wiem . Ja tak miałam wcześniej jak załapałam , ale teraz by to było za szybko raczej :)

reklama
Do góry