Calineczka24
Fanka BB :)
Tak jak Wam wczesniej pisalam mialam tez " okres " 10.04 trwalo to 6 dni ale poczatkowe dni to byly raczej brazowe uplawy a w kolejnych dniach pojawil sie bardzo skapy okres. Minal tydzien i dostalam normalnie okres.Funia tak jak dziewczyny pisały nie przejmuj sie tym gburem! Idź do swojego za tydzień/dwa i na pewno wszystko będzie Ok. Z reszta nie wiem co on chciał zobaczyc na tak wczesnym etapie.
Calineczka to faktycznie dziwne ze zarodek ma u Ciebie 6mm na takim etapie... zarodek pojawia sie zazwyczaj najwczesniej 5t6t i ma około 3 mm.
U mnie plamienia nadal sa, ale głównie wtedy gdy wylatuje ze mnie rozpuszczona luteina zabarwiona na brąz (przepraszam za opis[emoji2]) a tak poza tym ciagle zadnych objawów [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zglaszalam to temu samemu ginekologowi na poprzedniej wizycie jakies dwa tygodnie przed ta poniedzialkowa wizyta i wtedy tez mi robil usg i mi nawet powiedzial, ze okres dostane. Fakt faktem maja tam stara aparature, ale gdybym wtedy juz byla w ciazy to pewnie byloby juz cos widac.
Zmartwilam sie teraz. A jesli cos jest nie tak?
Edit.
Tego 10.04 niby mialam okres planowo. A 22.04 dostalam znowu.