D
Deleted member 170039
Gość
A pytalas sie jej o zwiekszenie czasem lekarzowi sama musisz zasugerowac pewne rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj się będzie wszystko ok. Czekamy na wynikiNic nie napisała o zwiększeniu dawki... po 20 bede miała wynik bety wiec zobaczę czy jest Ok czy nie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana u mnie też leciało. Podobno to te resztki. Zawsze musiałam wkładkę nosić@Katarina91 spokojnie kochana,widzisz ja tez plamie.
Wcale nie musi byc zle i nie bedzie[emoji4]
Tylko spokojnie,bez nerwow bo tym mozna zaszkodzic.
Ja np biore dupka 3x1 i luteine od soboty 2x1 100mg
Zwieksz sobie na 3 tabletki ,na pewno nie zaszkodzisz.
Ja wiem ile stresu kosztuje wizyta w toalecie,lub jakis "wyciek" ,dzis tak mialam w pracy,stoje,gadam z kobieta i nagle czuje jak sie ze mnie leje,mysle to koniec,a ta baba gada ,gada i gada ,myslaalm ,ze oszaleje ,nawet nie potrafilam jej racjonalnie odpowiedziec bo myslalami bylam gdzie indziej ale w toalecie okazalo sie ,ze to braz znow.
I tu mam pytanie do tych ktore biora lub braly ta luteine dopochwowa czy Wam tez "cieknie " po czasie ?to bylo jakies 8 godzin od zalozenia tabletki,po nocy tez tak lunelo.
Zosiu masz racje z tym korzystaniem z zycia,ja mialam postanowiwone ,ze jak nie zajde to ide na rower,rolki,dobra kolacje przt winie,impreze i bede robic to czego w ciazy nie bede robila[emoji4]wtedy cZlowiek czuje sie inaczej,zycie jest za krotkie,choc oczywiscie potwierdzam ,ze jesli trwalo by to za dlugo to skonczyly by mi sie pomysly i zaczelabym sie irytowac.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom