reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Katarina91 spokojnie kochana,widzisz ja tez plamie.
Wcale nie musi byc zle i nie bedzie[emoji4]
Tylko spokojnie,bez nerwow bo tym mozna zaszkodzic.
Ja np biore dupka 3x1 i luteine od soboty 2x1 100mg
Zwieksz sobie na 3 tabletki ,na pewno nie zaszkodzisz.

Ja wiem ile stresu kosztuje wizyta w toalecie,lub jakis "wyciek" ,dzis tak mialam w pracy,stoje,gadam z kobieta i nagle czuje jak sie ze mnie leje,mysle to koniec,a ta baba gada ,gada i gada ,myslaalm ,ze oszaleje ,nawet nie potrafilam jej racjonalnie odpowiedziec bo myslalami bylam gdzie indziej ale w toalecie okazalo sie ,ze to braz znow.
I tu mam pytanie do tych ktore biora lub braly ta luteine dopochwowa czy Wam tez "cieknie " po czasie ?to bylo jakies 8 godzin od zalozenia tabletki,po nocy tez tak lunelo.

Zosiu masz racje z tym korzystaniem z zycia,ja mialam postanowiwone ,ze jak nie zajde to ide na rower,rolki,dobra kolacje przt winie,impreze i bede robic to czego w ciazy nie bede robila[emoji4]wtedy cZlowiek czuje sie inaczej,zycie jest za krotkie,choc oczywiscie potwierdzam ,ze jesli trwalo by to za dlugo to skonczyly by mi sie pomysly i zaczelabym sie irytowac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia tak, ze mnie wylatuje luteina ale taka gęsta. Zwiększę sobie na 3x1. Moze to od acardu? Czekam juz na ten wynik bety jak na zbawienie.
Dzięki dziewczyny za dobre slowo[emoji8]

@Katarina91 powiem Ci ,ze bardzo mozliwe,ze to acard,takze nie martw sie .
Ja tez moge to w pewnej czesci miec od niego,ale u mnie tez nieszczesny progesteron jest niski.
A kiedy wizytyjesz na usg?bo u Ciebie lada dzien serduszko[emoji173]️ktory masz tydzien dokaldnie?

Funia wg om 6t1c, wizytę mam na 13 czerwca ale nie wiem czy nie pójdę wczesniej. Zależy jak będzie z beta i plamieniem.

@Katarina91 spokojnie kochana,widzisz ja tez plamie.
Wcale nie musi byc zle i nie bedzie[emoji4]
Tylko spokojnie,bez nerwow bo tym mozna zaszkodzic.
Ja np biore dupka 3x1 i luteine od soboty 2x1 100mg
Zwieksz sobie na 3 tabletki ,na pewno nie zaszkodzisz.

Ja wiem ile stresu kosztuje wizyta w toalecie,lub jakis "wyciek" ,dzis tak mialam w pracy,stoje,gadam z kobieta i nagle czuje jak sie ze mnie leje,mysle to koniec,a ta baba gada ,gada i gada ,myslaalm ,ze oszaleje ,nawet nie potrafilam jej racjonalnie odpowiedziec bo myslalami bylam gdzie indziej ale w toalecie okazalo sie ,ze to braz znow.
I tu mam pytanie do tych ktore biora lub braly ta luteine dopochwowa czy Wam tez "cieknie " po czasie ?to bylo jakies 8 godzin od zalozenia tabletki,po nocy tez tak lunelo.

Zosiu masz racje z tym korzystaniem z zycia,ja mialam postanowiwone ,ze jak nie zajde to ide na rower,rolki,dobra kolacje przt winie,impreze i bede robic to czego w ciazy nie bede robila[emoji4]wtedy cZlowiek czuje sie inaczej,zycie jest za krotkie,choc oczywiscie potwierdzam ,ze jesli trwalo by to za dlugo to skonczyly by mi sie pomysly i zaczelabym sie irytowac.

Kochana u mnie też leciało. Podobno to te resztki. Zawsze musiałam wkładkę nosić

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry