reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny :)

Malgonia super wieści. Trzymam kciuki z całych sił &&&&

Edytka na szczęście już jesteśmy w domu. Puścili nas przed weekendem. W szpitalu przepływy były idealne i ciśnienie też dobre. Lekarz stwierdził, że chyba troche na wyrost zareagował. Tak więc leżymy w domku i następna wizyta 7.05

Isia witaj, bardzo mi przykro, że poznajemy się w takich okolicznościach. Również w tym okresie ciąży trafiłam do szpitala z rozwarciem, lekarze robili wszystko, niestety urodziłam chłopców w 24tc. Mój lekarz prowadzący zaniedbał badania szyjki i doszło do tragedii.

reklama
Hej dziewczyny!

Ja dziś idę na cesarkę, w miarę możliwości odezwę się po, napiszę jak wrażenia i wrzucę zdjęcie mojej córci :tak:

Pozdrawiam serdecznie:tak:

matita trzymam kciuki za cesarkę i czekam na fotki córeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)

magdalena bardzo się cieszę, super wiadomości :-D i gratuluję chłopaka :-D jak twoje samopoczucie, teraz chyba już lepiej? ;-)

dla staraczek przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Witam dziewczyny:)

Isia strasznie mi przykro, że i Ciebie spotkała strata dziecka. Światełko dla Twojej córeczki
[*]. Wiele przeszłaś, musisz pożegnać się ze swoim dzieckiem dużo za wcześnie. Płacz bo to pomaga, pisz i żal się, my zrozumiemy. Teraz jest ciężko, ale ten czas jest potrzebny żebyś znowu mogła patrzeć w przyszłość optymistycznie. A tak będzie!!!
Malgonia cały czas trzymam kciuki&&&& Super, że już jest serduszko - widać silny maluch się kluje:-)
Magdalena gratuluję synka:-) Super, że wszystko ok. A jak tam Twoja zgaga?

Neta i za Twoje staranka&&&&
OneMoreTime to za chwilę testowanko&&&& Spóźnione życzenia urodzinowe dziewczyno, sto lat:-)

MisiaMonisia fajnie, że wyniki już ładne, kciukasy za staranka&&&&
Alza cieszę się, że wszystko u Was gra i buczy:-D

Edyta przykro, że tata tak zareagował. Faceci niestety gruboskórni są i czasem ratują się takimi tekstami, co by pokazać że im nie zależy a tak naprawdę umierają ze strachu. Tak czy siak ciesz się swoim szkrabem, bo przecież to już prawie połówka:-D A jak tam wyniki badań, wszystko ok??

Anty co u Ciebie???
Kobietka wyglądasz bosko!!! Ciąża Ci służy:-) Zazdroszczę energii, bo ja nie mam jej za grosz:no:

Karola jak tam brzuszek? Nadal szaleje? Chyba lepiej to sprawdzić.

Matita w takim razie kciuki i czekamy na wieści&&&&&

U mnie czasu brak, nic się nie dzieje ciekawego:) Dzisiaj mam wizytę u gina, zobaczę co powie. Zatoki mi nie odpuszczają, ale jest już lepiej. Głowa nie boli, temp. brak, ale cały czas coś spływa z nosa. Mam nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku, bo nie wiem czy coś tam się nie kluje. Niby staranek szczególnie nie było, ale szansa zawsze jest. Z drugiej strony taka niedoleczona i w ciąży też nie dobrze. Jak nie urok to s.....:-)
Ach, córka dostała się do przedszkola:-D

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! Kciuki za ciężarówki i staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Magdalena gratuluje synusia :-). Super ze wszystko jest Ok....bo przecież to najważniejsze :-).

Matita czekamy na zdjęcia Twojej Kruszynki :-). I na zdanie relacji :-).

Naala zdrówka Ci zyczę ;-). Czyli od września wysyłasz swojego szkraba do przedszkola? Pewnie będziesz tesknić...bo ja bym tęskniła :-). Ale fajnie...z dziećmi zawsze inaczej :tak:

Wiecie co? Wcześniej pisałam że nie czuje owulacji (a przed poronieniem czułam).....aż tu nagle dzisiaj wstałam rano z bólem prawego jajnika i boli cały czas :-). To jest 16 dzień cyklu.Czyli wszystko wróciło do normy :-). Mąż ma dzis popołudniówkę w pracy ale jak tylko wróci to trzeba działać :-T .

Do góry