reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Babeczki! jestem, jestem! Dawno mnie nie było, ale wracam w dobrym nastroju. Nie nadrobię co u Was, za dużo zaległości. Ktoś mi streści co tu się dzieje?
Ja wskakuję na listę :) Cykl starankowy uważam za otwarty. Jakaś stara ta lista, proszę uaktualnijcie się. Wpisałam tylko Netę i siebie.

LISTA STARACZEK 2014:

Sysiq - termin niechcianej @ 18 stycznia.
Igusiad - termin niechcianej @ 23 stycznia
Elka_30- termin niechcianej @ 2 lutego
Naala - termin niechcianej @ ???

Magdalena1607 - termin niechcianej @ 13 lutego
Joaro - termin niechcianej @ 15 lutego
Malgonia1
- termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.
Neta81 - termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014r.
OneMoreTime
- termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Lilijanna
- termin niechcianej @ lipiec 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014

reklama
Aktualizuje siebie :

Elka_82- termin niechcianej @ 27 marca
Malgonia1
OneMoreTime
- termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście

Lilijanna

Pozdrawiam Babeczki podczytuje Was i mocno trzymam kciuki &&&&&&&& za kazda z Was i za Wasze szczescia:-)

Aktualizuje siebie :

LISTA STARACZEK 2014:

Malgonia1
OneMoreTime

Lilijanna
MisiaMonisia - termin niechcianej @ lato 2014 ( wierzę że do tej pory zaleczę toxo )

Ostatnia edycja:
Dziewczyny

Zaczynam troche swirowac ze beta urosla tylko o 4 tys w ciagu 3 dni i przenioslam usg zamiast 1 kwietnia ide juz w ten wtorek.

Dzisiaj bylam na ogtt, pokuli mnie jak nie wiem co, i mam taki swinski dzien.

Ogolnie jestem jakos pozytywnie nastawiona ze moze tym razrm sie uda ale dzis dostalam paranoi.

Glowa swituje

Magdalenka

Co do przyrostu bety to nie mam pojecia jak to jest w pozniejszych tyg...ale jak sama pewnie czytalas wiele dziewczyn pisalo,ze juz nie rosnie szybko-tak jak na poczatku....wiec mysle, ze nie ma co sie nakrecac...
Ale uwazam,ze dobrze zrobilas przekladajac termin usg...bo takie czekanie, w momencie kiedy zaczynasz sie troszke nakrecac, to nic dobrego;-) lepiej szybciej wykonac i byc spokojnym, ze wszystko jest ok:-)
A na bank tak wlasnie jest:-) Trzymaj sie i przesylam Ci pozytywne mysliiii;-)

Edytko, właśnie to miałam na myśli. Chyba bym nie potrafiła tak przerwać ciąży po tym co przechodzę, by ją utrzymać. Ale tak naprawdę nie wiem jak bym się zachowała, gdybym faktycznie znalazła się w takiej sytuacji.... tak, słyszałam o tym dzieciątku z Wrocławia. Straszne... nie wiem jak to się zakończyło, ale chyba nie przeżyło maleństwo...
Magdalena,
dziewczyny mają rację, na tym etapie beta już nie przyrasta tak jak na początku. Najlepsze co możesz zrobić dla maluszka to spróbować się tak nie stresować. Będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Malgonia,
bardzo miło Cię "widzieć" :happy2: co u Ciebie?

Aktualizuję...

LISTA STARACZEK 2014:

Malgonia1
OneMoreTime
- termin niechcianej @ ok. 3 maja
( jeśli uda się polecieć na Wielkanoc do dawcy nasienia;-))
Lilijanna
MisiaMonisia - termin niechcianej @ lato 2014 ( wierzę że do tej pory zaleczę toxo )

Sysiq, Igusiad, Joaro, co tam u Was????

Ostatnia edycja:
Magdalena1607 popieram :tak:. Ja takze wiele...a nawet bardzo wiele Wam zawdzięczam. Bardzo dużo mi pomogłyście w wielu sprawach :-D.
Dziekuję że Was mam .....Buźka :*

reklama
Dzień dobry :happy2: taki się ze mnie ostatnio ranny ptaszek zrobił...jeszcze nie dawno nie mogłam się o 7 rano zwlec z łóżka a dzisiaj nastawiłam sobie budzik na 8:00 i wstałam 6:55 :confused: zrobiłam cały komplet badań tarczycowych, bad. ogólne moczu i żelazo (bo poprzednio miałam anemię). Zastanawiam się jeszcze nad chlamydią, bo mimo, że od dłuższego czasu jest ok to dawniej sporo infekcji miałam i ciężko mi było je wyleczyć... orientujecie się czy lepiej z krwi czy wymaz? ile kosztuje i gdzie w Szczecinie można zrobić?

Dla orientacji "w terenie" podaję ceny:
TSH - 22 zł.
ft3 i ft3 po 20 zł. każde
anty - TPO 27zł.
anty - TG 31 zł.
ehh.....:baffled:

Do góry