reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

loi rozumiem cie bo tez musze kilka badan zrobic tylko skad na to kase wziasc ech ostatnio zrobilam cytomegalie a w listopadzie po okresie chce te przeciwciala plus antykoagluant tocznia...a powiedz w Katowicach nie robi tych posiewow orientujesz sie ile dla nas te posiewy kosztuja?

zjola gratulacje:)

reklama
nadzieja u mnie dobrze dzisiaj piękna pogoda właśnie wróciłam z synkiem z plac zabaw 2godz pobrykał sobie:-):tak:teraz siedzę i piję kawkę troszkę relaksu:-)zjolcia GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!! Żadne zdziwienie to mnie nie ogarnęło bo i tak wiedziałyśmy że zdasz:-D

Loi - polecam stronę http://prawojazdykursanta.pl tam fajnie jest opisany cały egzamin, jak wygląda, jakie dokumenty trzeba mieć i jakie są wymagania egzaminacyjne + opis wszystkiego, co do zdania egzaminu potrzebne a także kryteria oceny. Tylko w jednym miejscu gdzie wymienione są światła w samochodzie jest błąd. Prawdopodobnie ktoś podczas pisania się pomylił. Zamiast na pierwszym miejscu wpisać świtała pozycyjne, wpisał światła przeciwmgłowe. Jak będziesz przygotowywała się do testów, to najpierw wsadź nos w przepisy, to bardzo pomaga i wtedy okazuje się, że odpowiedzi w testach są nawet logiczne :) Musisz też pamiętać, że prawidłowe odpowiedzi mogą być też dwie i trzy a nie tylko jedna. Jak by co pytaj, pozdrowionka :)
Gliwice

Angel - dzięki kochana :)

Ostatnia edycja:
loi rozumiem cie bo tez musze kilka badan zrobic tylko skad na to kase wziasc ech ostatnio zrobilam cytomegalie a w listopadzie po okresie chce te przeciwciala plus antykoagluant tocznia...a powiedz w Katowicach nie robi tych posiewow orientujesz sie ile dla nas te posiewy kosztuja?
)
moja gin z uporem powtarza mi, że najlepiej w Krakowie, bo ponoć mają najlepsze podłoża i wyniki są naprawdę rzetelne, niestety nie wiem, ile te badania kosztują, zgubiłam kartkę:baffled: na której ginka napisała mi te badania i telefony do Krakowa:baffled: a Ty skąd jesteś?

Zjola to przecież było wiadomo :-D:-D:-D:-D gratuluję

Mysiak moi jeszcze nic tak konkretnie nie wiedzą, temat się przewija ale bez żadnych szczegółów, tylko czy chcieliby siostre czy brata, i takie tam, ostatnio starszy mi powiedział jak się rodzi, położył się lekko uniósł głowę i zaczął dychać, myślałam że się poleję, powiedział ze jak tak sie robi to dziecko wychodzi dołem, co to znaczy dołem to nie wiem i skąd on to wie:tak:
Wczoraj tak oglądam swój brzuch, troszkę już sporawy, a ja cały czas im mówię że jak będę miała duży brzuch to wtedy urodzę i właśnie starszy z takim błyskiem w oku Mamo masz duży brzuch, masz tam dzidziusia i widziałam u niego taką autentyczną radość, tak mi się miło zrobiło, ale jeszcze tak okręciłam i nie potwierdziłąm mu tego, jakiś mam opór przed tym, ale już nie długo sie o wszystkim dowiedzą:-)

Majra ttrzymam kciuki za sobotę &&&&&

Agnieszkaala nie myśl za dużo bo zwariujesz, ważne jest jedynie czy chcesz dziecko, widzę ze tak to po prostu działajcie, będziesz się bać, i tak będziesz drżeć przed każdą wizytą, ale warto , wszystko może być dobrze, nikt za nas nie zawalczy, same musimy się z tym uporać , &&&&&& za udane boboseksy

Martussia przez kilka dni miałam spokój a wczoraj wieczorem i dzisiaj rano gnałam do łazienki, ale nie traktuje tego jak coś strasznego, nie wiem dlaczego no i myślę że to na dziewuszkę

Hona super wieści

Nadzieja nie rozumiem Twojego M, ale mam nadzieję że to tylko chwilowe, i zrozumie i przeprosi i będzie dla Ciebie wsparciem, No cóż faceci, ciężko ich zrozumieć ale to nie usprawiedliwia takiego zachowania, przytulam mocno i pozdrawiam

zjola dziękuję, na pewno skorzystam, nie mam tez zamiaru uczyć się pytań na pamięć, to bez sensu wg mnie. Mam książki od mojego instruktora, więc jest sie z czego uczyć, poza tym całkiem nie najgorzej idą mi te pytania, błędów nadal za dużo, ale i tak dobrze:-)

reklama
Do góry