reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola- no fajniutki jest:-)ja już nie mogę się doczekać kiedy ja będę miała takiego skarbeńka, tylko biedaczek naziębił się bo miał katarek pewnie lekarz ich czeka jak mu nie przejdzie.Ja też lubię taką papkę na talerzu zjedliśmy już obiadek i się lenimy przed tv.
Zapomniałam się pochwalić nie wytrzymałam i weszłam na wagę i ważę 65,5 czyli pół kg w dół :)

nio teraz takie pogody to dzieci lapia rozne swinstwa.doczekacie sie i wy.wkoncu tyle &&&& ile tutaj kazda z nas trzyma musi wrescie dac efekt:-) nio i ja zawsze wieczorkiem modle sie za was wszystkie.:tak:

reklama
Karola-dzięki, ja też się za Was wszystkie modlę z całego serca za wszystkie mamy Aniołkowe ,żeby miały swoje skarby przy sobie , co nam innego pozostało jak nie wiara w to ,że będzie dobrze zresztą tu jest tyle żywych przykładów ,że może być dobrze wszystko ,że wiara sama przychodzi :)

No właśnie :) :-) gdzieś napisałam i nie wiem gdzie,że byłam w Częstochowie na wycieczce :) i mam nadzieję,że ktoś u góry w końcu wysłucha moich próśb !! no i zamówiłam pasek św.Dominika - może on pomoże :tak:

Butterfly- na pewno nasze prośby zostaną wysłuchane ja w to mocno wierzę nie ma innej opcji, przeżyłyśmy straszne chwile ,ale będzie nam to wynagrodzone musi tak być i kropka.

no nieeee,teraz to się ofochałam:baffled:Tyle nadrabiania a tu już mi dwa razy zeżarło tego samego posta.A na trzeciego nie mam ani sił ani czasu:-(
Witam się zatem serdecznie ze wszystkimi,gratuluję,pocieszam smutne i trzymam kciuki za pozostałe.

Zjola- za jedno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za drugie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

asaiczek/butterfly- welcome back

no i przyszła @ 4 dni wcześniej nie pozostawiając żadnych złudzeń:-:)-:)-:)no2::no2::no2:

Majra - szkoda :-(To kolejny cykl przed Wami boboseksów .
a ja mam takiego lenia ,że szok idę zaraz pranie zdjąć bo tak wisi od soboty

reklama
Karola, maly ma juz dolna dwojke wyrznieta (otwieracz do piwa), a jedynek na razie nawet nie przeczuwam bo dziasla normalne. Na wszelki wypadek zapodalam zel do dzioba, ale bez roznicy. Z ciekawych objawow, pojawilo sie przerywanie podczas jedzenia - wypuszcza smoczek i w placz. Gardlo czyste - sprawdzilam.
Basia sz, to zupelnie normalny lek. Chyba kazda z nas go "przerabiala". W kazdym badz razie ja sie przyznaje ze panikowalam chwilami, ze latalam do kibelka sprawdzac czy nie plamie i w ogole dostawalam bzika przy kazdej okazji.

Asaiczek czemu sie reaktywowalas??:evil:

Zasadniczo raczej czemu zwialas stad...:cool::cool:

Majra, szkoda...:-(

Do góry