reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

IZW bardzo sie ciesze :-))))))

Martusia te moje "przeczucia" ostatnio robia sobie ladne zarty ze mnie... chybe ze 2 miesiace temu to mnie az mdlil zapach miesa i piekarni ;-) i co?? @-piszon przyszedl terminowo:-D zobaczymy jak teraz ;-)

reklama
Zjola cieszę się, że pęcherzyki pękły i są duże szanse na bliźniaki :-):-):-) Ale bys miała za jednym zamachem:happy2:

IZW super, że wszytsko w porządeczku:happy2:

Kobietka szkoda, że dzien dziecka nie doszedł do skutku.. U nas to samo i przeniesli na dzisiaj.. Moi siostrzeńcy mieli mieć jakiś pochód.. cała szkoła na biało czerwono w trojach sportowych itd.. Wszytsko przeniesione na dzisiaj, ale coś mi się zdaje, że nici z tego znowu będą , bo się zbiera na deszcz..

Trzymam kciuki za wszytskie , które teraz czekają na testowanko....

Martussia, tez doczytalam o tych 4 tygodniach - ucieszylam sie niezmiernie.;-) Jego Upierdliwosc wstal dzis o 5:00 - ja chce moje dziecko z powrotem. Moje dziecko wstawalo 15 - 20 po 6. Pieknie Ci tsh zjechalo!

Bett co Ty :)
tydzień ino byliśmy :) do tego było bardzo zimno , mąż sie pochorował ..ale trochę zobaczyliśmy i było fajnie :) ja jeszcze myślę o jednym wyjeździe w tym roku , i myślę o pieninach :)
Mój wykres wygląda na chwile obecną tak : wg mnie owulka powinna być tak za tydzień bo mam cykle 32 dniowe , chociaż po poronieniu były różne a ten ostatni 34 dni
kurcze kusi mnie trochę :) jestem taaaka rozdarta
:tak:
trzymam kciuki za Wasze staranka :)

Basiu, a co ci szkodzi sprobowac?? jak organizm nie bedzie przygotowany to i ciazy nie bedzie, a jak bedzie przygotowany to yoppi!!

Klaczku rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana:-D

Witam wszystkie kobietki,
ja na chwilkę bo zaraz śmigam do pracki, weekend miałam zajęty bo roczek bratanka, dzień dziecka więc dużo kilometrów i mało czasu. Ja jestem już na półmetku clo, dziś 3 dzień brania, jeszcze 6 tabsów (2 dni) i czekanie na monitoring).

Izw dobrze, że wszystko ok, należy Ci się ta radość choć i tak się jeszcze będziesz bała

zjola, pisałam, że pękną i pękły, super, trzymam kciuki nadal :-)
bett gratki, że masz córcię :-)

karola dbaj o siebie ;-)

trzymam kciuki za staraczki jak zawsze, pozdrawiam wszystkie mamusie z brzuszkami a pozostałe kobietki mocno ściskam. :tak:

reklama
:-D:-D
Gatto trafiłaś na maxa, przed chwilą byłam i widziałam :-D, ale Ty też jesteś w tej okolicy więc będzie się działo :tak:

zjolu cierpliwości kochana, nie denerwuj się, nie stresuj, ja wiem, że to ciężko tak sobie po prostu czekać, ale szybko zleci, oby po Twojej myśli było &&&&&&

Do góry