reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

bett , gratuluje córeczki !
IZW , wszystko będzie dobrze nie martw się i napisz koniecznie ci i jak , buziaki
lenka , współczuje tego co przechodzisz , ale z czasem ból minie . Chłopcy cie potrzebują , musisz być silna .

reklama
Witam Was ja wczorajszy dzień spędziłam z chrześniakiem i było super , prezent bardzo się podobał ,a była to piłka euro 2012 taka dla dzieci ,miał być też piknik dla dzieci i rodziców ,ale pogoda popsuła plany i piknik przełożony na środę więc w środę znowu jadę do chrześniaka :tak:
przepraszam ,że tak o sobie ,ale zaraz lecę na zakupy bo w lodówce pustki, buziam wszystkie dziewczynki:*

Hejka!

Słuchacie jestem mega szczęśliwa
Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta :eek::eek::eek:

Bett - super wieści !!!!!

Martusia -cała przyjemność po mojej stronie, jeżeli chodzi o pociesznie :)

Lenka - dasz radę. Usiądź, pomyśl, wycisz się a potem do przodu. Każdy z nas ma gorsze okresy w życiu. Uszy do góry!

IZW - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Duncus - nie smutaj się.

Czarna, Kobietka i wszystkie dziewczynki buziaki :)

dziewczyny jesteście niezastąpione
Zjolu rewelacja liczę na tę bliźniaki
IZM trzymam kciuki &&&&&

dom w miarę ogarnięty , ciasto w piekarniku więc spadam do moich krówek a później mam zamiar się lenic:-D

lena ja wiem,ze to jest swieza sprawa i,ze boli...to,ze kochasz swoje dzieci to tez wiem...musisz wziasc sie w garsc.z dnia na dzien bedzie inaczej.nie mowie,ze latwiej,ze bedzie mniej bolec,ale czas przyzwyczaja nas do bolu i codziennosc obowiazkow wreszcie cie wciagnie i tylko czasem zatrzymasz sie jescze,zamyslisz,zapłaczesz,ale zycie toczy sie dalej...kobietka22 no to maly pewnie z piły zadowolony i to w dodatq z takiej " na czasie".super,ze ty mozesz mu chwilowo zastapic mame.napewno jemu tez jest z tym o wiele lepiej.

Duncus... Moze nim polecisz na betke, to zwyklego sikanca zrob... W pelni rozumiem Twoja frustracje.
Lenka, ja bym sie z karola zgodzila - czasem trzeba sprawe przegadac z kims madrzejszym. Po prostu czasem same sobie nie poradzimy, a z tego co piszesz wynika ze Twoj stan odbija sie na dzieciakach. Chlopcy czuja ze cos jest nie tak, byc moze wlasnie dlatego mlodszy stal sie niespokojny.
ZJOLKA!! YUUUUPIIII!!! A walnij sobie dwupaczek, co masz miec lepiej niz ja?:-D

Karola bardzo zadowolony , powiedział ,że kocha swoją piłkę euro :-D:-D:-Ddzięki kochana staram się jak tylko mogę mamusię reprezentować zadzwoniliśmy nawet do jego mamy.
ja na zakupy nie poszłam bo mi taka lista wyszła ,że bym nie udźwignęła czekam na M to pojedziemy razem do biedronki

reklama
Do góry