reklama
K
kobietka22
Gość
Witam Was ja wczorajszy dzień spędziłam z chrześniakiem i było super , prezent bardzo się podobał ,a była to piłka euro 2012 taka dla dzieci ,miał być też piknik dla dzieci i rodziców ,ale pogoda popsuła plany i piknik przełożony na środę więc w środę znowu jadę do chrześniaka 
przepraszam ,że tak o sobie ,ale zaraz lecę na zakupy bo w lodówce pustki, buziam wszystkie dziewczynki:*

przepraszam ,że tak o sobie ,ale zaraz lecę na zakupy bo w lodówce pustki, buziam wszystkie dziewczynki:*
Hejka!
Słuchacie jestem mega szczęśliwa
Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta

Bett - super wieści !!!!!
Martusia -cała przyjemność po mojej stronie, jeżeli chodzi o pociesznie
Lenka - dasz radę. Usiądź, pomyśl, wycisz się a potem do przodu. Każdy z nas ma gorsze okresy w życiu. Uszy do góry!
IZW - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Duncus - nie smutaj się.
Czarna, Kobietka i wszystkie dziewczynki buziaki
Słuchacie jestem mega szczęśliwa

Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta

Bett - super wieści !!!!!
Martusia -cała przyjemność po mojej stronie, jeżeli chodzi o pociesznie
Lenka - dasz radę. Usiądź, pomyśl, wycisz się a potem do przodu. Każdy z nas ma gorsze okresy w życiu. Uszy do góry!
IZW - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Duncus - nie smutaj się.
Czarna, Kobietka i wszystkie dziewczynki buziaki
karola1388
Poprostu żyj...
lena ja wiem,ze to jest swieza sprawa i,ze boli...to,ze kochasz swoje dzieci to tez wiem...musisz wziasc sie w garsc.z dnia na dzien bedzie inaczej.nie mowie,ze latwiej,ze bedzie mniej bolec,ale czas przyzwyczaja nas do bolu i codziennosc obowiazkow wreszcie cie wciagnie i tylko czasem zatrzymasz sie jescze,zamyslisz,zapłaczesz,ale zycie toczy sie dalej...kobietka22 no to maly pewnie z piły zadowolony i to w dodatq z takiej " na czasie".super,ze ty mozesz mu chwilowo zastapic mame.napewno jemu tez jest z tym o wiele lepiej.
Duncus... Moze nim polecisz na betke, to zwyklego sikanca zrob... W pelni rozumiem Twoja frustracje.
Lenka, ja bym sie z karola zgodzila - czasem trzeba sprawe przegadac z kims madrzejszym. Po prostu czasem same sobie nie poradzimy, a z tego co piszesz wynika ze Twoj stan odbija sie na dzieciakach. Chlopcy czuja ze cos jest nie tak, byc moze wlasnie dlatego mlodszy stal sie niespokojny.
ZJOLKA!! YUUUUPIIII!!! A walnij sobie dwupaczek, co masz miec lepiej niz ja?
Lenka, ja bym sie z karola zgodzila - czasem trzeba sprawe przegadac z kims madrzejszym. Po prostu czasem same sobie nie poradzimy, a z tego co piszesz wynika ze Twoj stan odbija sie na dzieciakach. Chlopcy czuja ze cos jest nie tak, byc moze wlasnie dlatego mlodszy stal sie niespokojny.
ZJOLKA!! YUUUUPIIII!!! A walnij sobie dwupaczek, co masz miec lepiej niz ja?

K
kobietka22
Gość
Karola bardzo zadowolony , powiedział ,że kocha swoją piłkę euro 

dzięki kochana staram się jak tylko mogę mamusię reprezentować zadzwoniliśmy nawet do jego mamy.
ja na zakupy nie poszłam bo mi taka lista wyszła ,że bym nie udźwignęła czekam na M to pojedziemy razem do biedronki

ja na zakupy nie poszłam bo mi taka lista wyszła ,że bym nie udźwignęła czekam na M to pojedziemy razem do biedronki
reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Zjolka no nienarzekaj, za jednym zamachem dwa i niebedziesz sie dwa razy meczyc... jak Klaczus 
Super wiesci i jestesmy umowione na sikanie

Super wiesci i jestesmy umowione na sikanie