Dreamy
Fanka BB :)
Też trzymam kciuki i czekamy na wieściU mnie też idzie drugi cykl po HSG Beta w sobotę o ile nie trafie na psychiatryk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też trzymam kciuki i czekamy na wieściU mnie też idzie drugi cykl po HSG Beta w sobotę o ile nie trafie na psychiatryk
Dziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Mi się wydaje, że głowa blokuje jeżeli obie osoby są zdrowe, natomiast jeśli są problemy medyczne to już myślę, że potrzeba trochę szczęścia, ale przede wszystkim pomocy dobrego lekarza dużo zdrówka życzę [emoji7]
Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?Trzymam za nas kciuki! Ja jestem w drugim cyklu po hsg z niecierpliwością czekam na testowanie
Mieli z Ciebie zysk [emoji3]Trzymam mocno kciuki i czekam na wieści [emoji7] kiedy zamierzasz testować? Jak sobie pomyślę ile kasy wydalam na te testy to dziwie się, że jeszcze mi je sprzedawali haha
u nas było gorzej, więc tym bardziej się udaDziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?
Ale najważniejsze,ze mimo wszystko sie Wam udalo [emoji847][emoji847]u nas było gorzej, więc tym bardziej się uda [emoji7]
Oczywiście, że tak i innej opcji nie ma, uda się!Ale najważniejsze,ze mimo wszystko sie Wam udalo [emoji847][emoji847]
Nam pewnie tez w koncu sie uda [emoji4]
Dziś sprawdzałam i na tą chwilę jedna kreska :/Dziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?
Dziękuję [emoji4][emoji4]Oczywiście, że tak i innej opcji nie ma, uda się!
Ooo , a kiedy termin @ ,dzis?? [emoji848][emoji20]Dziś sprawdzałam i na tą chwilę jedna kreska :/