reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po hsg

Witam chcialam sie podzielic swoja historia jestem 28 latka mama 2 dzieci 9i 5 lat (nie mialam problemow z zajsciem w ciaze )staraliśmy z mężem o dzidziusia od sierpnia 2019 r.Po 3 miesiącach starania nadal nic (listopad)-więc umówiłam.sie na wizytę do ginekolog po badaniu wyszło że nie jajeczkuje więc doktor zapisała mi lek (duphoston)brałam leki jak mi kazała . Na początku stycznia nadal nic więc Doktor zleciła HSG i mialam w szpitalu 16.01.2020r i wyszło ż badania że prawy jajnik nie drozny a lewy drozny .Po tym wszystkim doktor mi zaleciala dalsze starania o dzidziusia mam cykl 32 dniowy ostatnia miesiączka 30.12.2019 więc 30 stycznia powinnam dostać miesiączkę moja 31,1,2,3, 4 więc wczoraj 5.02.2020 zrobiłam test ciążowy i co ujrzałam dwie kreseczki. 😍😍😍
Gratulacje! Ja też zaszłam akurat w pierwszym cyklu po tym badaniu. Dużo zdrówka i spokojnej ciąży życzę!

reklama
Witam chcialam sie podzielic swoja historia jestem 28 latka mama 2 dzieci 9i 5 lat (nie mialam problemow z zajsciem w ciaze )staraliśmy z mężem o dzidziusia od sierpnia 2019 r.Po 3 miesiącach starania nadal nic (listopad)-więc umówiłam.sie na wizytę do ginekolog po badaniu wyszło że nie jajeczkuje więc doktor zapisała mi lek (duphoston)brałam leki jak mi kazała . Na początku stycznia nadal nic więc Doktor zleciła HSG i mialam w szpitalu 16.01.2020r i wyszło ż badania że prawy jajnik nie drozny a lewy drozny .Po tym wszystkim doktor mi zaleciala dalsze starania o dzidziusia mam cykl 32 dniowy ostatnia miesiączka 30.12.2019 więc 30 stycznia powinnam dostać miesiączkę moja 31,1,2,3, 4 więc wczoraj 5.02.2020 zrobiłam test ciążowy i co ujrzałam dwie kreseczki. [emoji7][emoji7][emoji7]
Piękna historia dajaca nadzieje [emoji7][emoji7]
Czyli w tym samym miesiącu co miałaś hsg to zaszłas w ciążę , extra [emoji7]
Ja mialam hsg 15.01 i teraz właśnie skończyła mi sie @, bo hsg mialam robione w 17dc , dość późno , wiec nie mialam kiedy sie starać a chyba w dniu badania mialam owulacje albo dzień przed [emoji848] no i dopiero teraz będzie 1cykl po hsg, owulacje prawdopodobnie bede miała w Walentynki [emoji3][emoji3][emoji85]

reklama
Super :) Stosujesz testy owulacyjne, czy wiesz, kiedy masz owulacje?
Piękna historia dajaca nadzieje [emoji7][emoji7]
Czyli w tym samym miesiącu co miałaś hsg to zaszłas w ciążę , extra [emoji7]
Ja mialam hsg 15.01 i teraz właśnie skończyła mi sie @, bo hsg mialam robione w 17dc , dość późno , wiec nie mialam kiedy sie starać a chyba w dniu badania mialam owulacje albo dzień przed [emoji848] no i dopiero teraz będzie 1cykl po hsg, owulacje prawdopodobnie bede miała w Walentynki [emoji3][emoji3][emoji85]

Do góry