reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po hsg

reklama
U mnie pierwszy cykl po hsg sie udalo , jestem w szoku [emoji33] dziś byłam u lekarza i mówił ze ma cały autobus pacjentek z ciazami po hsg [emoji4][emoji4]
Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
received_640239753392931.jpeg

U mnie już 5 dc:( Super, że Ci się udało!! Piękne są takie historie :)
Ooo strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
Mam nadzieje , ze ten cykl bedzie dla Ciebie tym szczęśliwym I bedziemy jechac na tym Samym wozku [emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
Piękne historie i mam nadzieje , ze Ty tez za chwile do niej dołączysz [emoji7][emoji7]

Dzięki, jesteś bardzo Kochana, jednak aktualnie myślę, że każda dziewczyna na tym forum będzie wreszcie w ciąży, tylko nie ja [emoji1745]
Ooo strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
Mam nadzieje , ze ten cykl bedzie dla Ciebie tym szczęśliwym I bedziemy jechac na tym Samym wozku [emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
Piękne historie i mam nadzieje , ze Ty tez za chwile do niej dołączysz [emoji7][emoji7]

U mnie pierwszy cykl z hsg nie byl owocny, teraz drugi cykl po hsg i miesiączka za tydzień Ale już wiem że nic z tego ..po prostu to czuje

Dzięki, jesteś bardzo Kochana, jednak aktualnie myślę, że każda dziewczyna na tym forum będzie wreszcie w ciąży, tylko nie ja [emoji1745]
Wiem kochana i tez tak myślałam , ze wszystkie zaciążają tylko nie ja [emoji1745]
Ale jak widać na każdego przychodzi pora [emoji7][emoji7][emoji8]
Bede trzymać za Ciebie mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

U mnie pierwszy cykl z hsg nie byl owocny, teraz drugi cykl po hsg i miesiączka za tydzień Ale już wiem że nic z tego ..po prostu to czuje
Dokładnie tak jak pisze koleżanka , póki nie ma @ to nie piszemy czarnych scenariuszy tylko czekamy ... ja tez czekałam w tym cyklu na @ i jak nigdy brałam wszędzie ze sobą kubeczek w razie W i mi sie nie przydał a do tego mierzylam temp i ciagle była w górze i se myślę ! Boże kiedy ona spadnie ... no i nie spadla i @ nie przyszla... wierze ze u Was tez tak bd [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
U mnie pierwszy cykl po hsg sie udalo , jestem w szoku [emoji33] dziś byłam u lekarza i mówił ze ma cały autobus pacjentek z ciazami po hsg [emoji4][emoji4]
Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]Zobacz załącznik 1088551

ale fajna paczka dla tatusia :)

Gratuluje :)

U mnie też @ tuż tuż... plamienie od 2 dni a wczoraj ostatnia dawka Luteiny. ;) Z rana wizytka w klinice...

Do góry