Maggieslawa
Fanka BB :)
Beta pieknie rosnie. Sprobuj sie nie stersowac. Czekaj spokojnie na usg. Bedzie dobrze.Czesc Karla251,
zastanawiam sie, jak sie u Ciebie sytuacja toczy. Jakbys miala ochote sie podzielic, to by bylo super, przynajmniej mi byloby razniej. Ja zrobilam trzecia bete (8 dpt 118, 10 dtp 275 14 dpt 2632) i teraz czekam na kontrole usg w przyszlym tygodniu. Zadnych objawow ciazowych (no, moze raz czy dwa jakies ciagniecia w podbrzuszu). Tak ze czekam na wizyte nadzieja,ale i z lekiem, co sie okaze. Cieplo Cie pozdrawiam.
Ja tez nie mialam zadnych objawow poza naprawde mocnym bolem brzucha. Juz myslalam ze to okes idzie ( 8dpt) a wynik bety wstazywal ciaze. Potem troche ciazowych symptomow przybylo na chwile by w 8tyg zniknac calkowicie ( juz myslalam ze poronienie bo w poprzedniej ciazy tak mialam- 10tydz wszystkie symptomy ustaly a w 13tyg poronienie) potem wrocily na ok 2tyg i calkowicie ustaly. Dzisiaj moje szczescie ma 12tyg. Juz dawno minal mi baby blues a ja czasami placze ze szczescia ze mam moja kruszynka na ktora czekalam tyle lat.