reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć [emoji4]
Dzięki za wywołanie [emoji106]
Podczytuje Was czasami i trzymam kciuki za starające się, te w ciąży i te potrzebujące cierpliwości przy dzieciach [emoji16]

Moja księżniczka w sobotę skończy rok [emoji3590]
Ja nie wiem kiedy to zleciało...

Żeby było weselej ostatnio z mężem poszaleliśmy i nie wiem czy okres dostanę [emoji1787]
Moja też już roczek za 2 tyg.
No to może będzie rodzeństwo dla księżniczki [emoji2956]

reklama
Cześć Dziewczyny,mogę dołączyć? Wychodzi na to,ze i ja na czterdziestkę sprawiłam sobie dodatkowa radość 🤣 To moje trzecie dzieciątko. Mam już dwóch synów (8 i 11 lat)
Super, podobnie jak u mnie. Syn 12 a córka 7 a ja w piątek kończę 40 :-) Który to tydzień. Ja za tydzień idę na połówkowe USG.

Pewnie 🙂 To początek ciąży czy już trochę zaawansowana?
Początek (6 tydzień). Idę w poniedziałek potwierdzić. Czuję się typowo ciążowy. Beta z prawidłowym przyrostem,pęcherzyk był na początku piątego tyg. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co,jak czytam o tych wszystkich poronieniach,to zastanawiam się,czy w ogóle przetrwam ten początkowy okres. Nie mówię nawet nikomu,żeby potem uniknąć zbędnych pytań.

Gratulacje 🥂 oby to byla spokojna ciaza zakonczona cudownym , zdrowym szczesciem ♥️ moze coreczka 😁
Byłoby fajnie,ale jak patrzę na mojego męża,to tak czuje,ze on chyba nie mógłby poczac córki 🤣 Nie chce się nawstawiac,bo w drugiej ciąży już przeżyłam szok,jak z dziewczynki zrobił się chłopiec. Kocham moich chłopców do szaleństwa,wiec może być trzeci :)

reklama
Początek (6 tydzień). Idę w poniedziałek potwierdzić. Czuję się typowo ciążowy. Beta z prawidłowym przyrostem,pęcherzyk był na początku piątego tyg. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co,jak czytam o tych wszystkich poronieniach,to zastanawiam się,czy w ogóle przetrwam ten początkowy okres. Nie mówię nawet nikomu,żeby potem uniknąć zbędnych pytań.
Też tak miałam. Mimo, że udało mi się zajść w ciążę bez problemu to rodzina dowiedziała się dopiero po USG w 12 tygodniu. Nie chciałam zapeszać .

Do góry