reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hey dziewczyny matki kobietki mam pytanie czy o 40 ciąża może.byc donoszona spokojnie szczęśliwa jak wasi partnerzy reagują ? W ogole czy to jeszcze wiek....na ciążę... dziecko ?

Przepraszam jakbym. Kogoś uraziła sama sie zastanawiam czy w ogóle ma.sens
To pytanie, na które sama powinnaś poszukać odpowiedzi razem ze swoim partnerem🙂 polecam dogłębne przegadanie tematu. Jak poznacie Wasze wspolne za i przeciw, będziecie mogli podejmować decyzje. Nikt za Was tego nie zrobi, a kierowanie się czyjąś historią nie jest słuszne🙂

Jak sie czujesz? Co u Ciebie i malenstwa?
Ostatnio byłam na USG półtora tygodnia temu i wszystko było ok :) Teraz zbliża się powoli kolejna wizyta i już się stresuję, bo nie wiem co tam w środku słychać ;) Dziś u mnie 14+2, mdłości niestety jeszcze nie odpuszczają, ale mam ciut więcej energii :) Nifty i USG genetyczne za nami, ale jeszcze chyba potrzebuję chwili, żeby ochłonąć i zacząć się cieszyć przed wizytami :)

reklama
Do góry