reklama
Rozdepka
Fanka BB :)
Hej. Ja już po badaniu. Mało przyjemnie ale bez tragedii. Trochę było machania igłą żeby ją dobrze ustawić i żeby się nie zatkała i mnie to stresowało.
Czuję się ok. Nic się nie dzieje. Teraz mam poleżeć z dwa dni. No i czekać na wyniki. Mają być do miesiąca
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i myśli.
Czuję się ok. Nic się nie dzieje. Teraz mam poleżeć z dwa dni. No i czekać na wyniki. Mają być do miesiąca
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i myśli.
arona
Nie robilas mikromacierze? One sa szybciej. A wynik amniopunkcji czesto jest po' 3 tyg. Teraz trzymam kciuki za idealny wynik . Dostalas cos ? Ja mialam progesterone w zatrzykach, antybiotyk i rozkurczowe ale czytam tu, ze malo kiedy Daja w pl. I nie kazali mi lezec, tylko uwazac.
Ironka
@Rozdepka kciuki zaciśnięte.
Ja jestem już po wizycie. Serduszko nadal bije. Wg Pani doktor w dobrym tempie, prawidłowo. Pęcherzyk okrąglutki tym razem, więc leżenie pomogło. Dostałam wreszcie kartę ciąży. Na 27.12 jestem umówiona na badania prenatalne Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Ja jestem już po wizycie. Serduszko nadal bije. Wg Pani doktor w dobrym tempie, prawidłowo. Pęcherzyk okrąglutki tym razem, więc leżenie pomogło. Dostałam wreszcie kartę ciąży. Na 27.12 jestem umówiona na badania prenatalne Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Załączniki
Super wieści, aż miło się czyta@Rozdepka kciuki zaciśnięte.
Ja miałam zaleconą nospe i magnez i tez bez lezenia.Nie robilas mikromacierze? One sa szybciej. A wynik amniopunkcji czesto jest po' 3 tyg. Teraz trzymam kciuki za idealny wynik . Dostalas cos ? Ja mialam progesterone w zatrzykach, antybiotyk i rozkurczowe ale czytam tu, ze malo kiedy Daja w pl. I nie kazali mi lezec, tylko uwazac.
Rozdepka
Robiłam, te mam dostać szybciej, ale coś mi lekarz tłumaczył że to tylko badanie uzupełniające i trzeba mieć wyniki ze zwykłego. Trochę mnie to zbiło z tropu bo byłam pewna ze mikromacierz da odpowiedź co z tym 3 chromosomem a lekarz twierdzi nie trzeba czekać na całośc.Nie robilas mikromacierze? One sa szybciej. A wynik amniopunkcji czesto jest po' 3 tyg. Teraz trzymam kciuki za idealny wynik . Dostalas cos ? Ja mialam progesterone w zatrzykach, antybiotyk i rozkurczowe ale czytam tu, ze malo kiedy Daja w pl. I nie kazali mi lezec, tylko uwazac.
Leżenie mam tylko dwa dni i to nie plackiem. Nospę jeszcze dziś mam wziąć. Duphaston biorę od początku ciąży . Magnez też suplementuję. Niczego innego nie dostałam.
Rozdepka
Póki co jest ok, choć dzisiejszy dzień słabszy. Brzuch ciągnie przy bliźnie po wyrostku. Za to Malutki się już fajnie pręży i próbuje pierwsze kopniaczki. Myślałam że poczuje go później, a to już.Ale czujesz sie ok? Nic sie nie dzieje?
reklama
Sylwestrowa
Znam ten ból brzuch sie rozciąga i sprawia ból blizna a do tego jak młody jeszcze swoje dołoży to dopiero jest manianaPóki co jest ok, choć dzisiejszy dzień słabszy. Brzuch ciągnie przy bliźnie po wyrostku. Za to Malutki się już fajnie pręży i próbuje pierwsze kopniaczki. Myślałam że poczuje go później, a to już.