reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Właśnie wrociłam od ginekologa. Wg USG moje endometrium pięknie zareagowało na leki ktore mi przepisała. W 10dc miało 3-4 mm a dziś w 17dc ma 10mm 😃 Tak jak myślałam owulacja była. Oba pęcherzyki pękły. Płyn w zatoce jest. Powiedziała, że szkoda że nie było współżycia w samą owulację czyli 14dc no ale coż zobaczymy co z tego bedzie. Ostatnie współzycie było w 12dc. Przepisała mi 2x dziennie 1tab Dupka.

Myślicie, że mogę nie spisywać tego cyklu na straty?

reklama
Miala któraś do czynienia z szczepionka 6×1 infarinx heksa (dostal dwie dawki) ,teraz jej nie ma w sprzedaży i szczepia zamiennkikiem z innej firmy heksacime (jakos tak) ma ktos z Was wiedze na ten temat?

Miala któraś do czynienia z szczepionka 6×1 infarinx heksa (dostal dwie dawki) ,teraz jej nie ma w sprzedaży i szczepia zamiennkikiem z innej firmy heksacime (jakos tak) ma ktos z Was wiedze na ten temat?
Tak, my byliśmy w podobnej sytuacji. Lekarz powiedział, że skład ten sam. Różnica w cenie. Nic się nie działo.

no cześć - czuję pustkę ale to lepsze niz paniczny lęk. Synek (bo to chłopiec) ma dużą przezierność 5,5 ale dzisiaj się ruszał. Zrobili mi test pappa wynik 9 sierpnia wyznaczyli wizytę z genetykiem skierowali na Dopplera serca synka i badanie amniopunkcji. Nie wiem co myśleć na razie. Czuję się jak góra lodowa

no cześć - czuję pustkę ale to lepsze niz paniczny lęk. Synek (bo to chłopiec) ma dużą przezierność 5,5 ale dzisiaj się ruszał. Zrobili mi test pappa wynik 9 sierpnia wyznaczyli wizytę z genetykiem skierowali na Dopplera serca synka i badanie amniopunkcji. Nie wiem co myśleć na razie. Czuję się jak góra lodowa
a jakieś prywatne badania ?Wiadomo jezeli mozna sobie pozwolic ,zawsze sxybciej cos wiadomo

reklama
Do góry