reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Właśnie wrociłam od ginekologa. Wg USG moje endometrium pięknie zareagowało na leki ktore mi przepisała. W 10dc miało 3-4 mm a dziś w 17dc ma 10mm 😃 Tak jak myślałam owulacja była. Oba pęcherzyki pękły. Płyn w zatoce jest. Powiedziała, że szkoda że nie było współżycia w samą owulację czyli 14dc no ale coż zobaczymy co z tego bedzie. Ostatnie współzycie było w 12dc. Przepisała mi 2x dziennie 1tab Dupka.

Myślicie, że mogę nie spisywać tego cyklu na straty?

reklama
Miala któraś do czynienia z szczepionka 6×1 infarinx heksa (dostal dwie dawki) ,teraz jej nie ma w sprzedaży i szczepia zamiennkikiem z innej firmy heksacime (jakos tak) ma ktos z Was wiedze na ten temat?

Miala któraś do czynienia z szczepionka 6×1 infarinx heksa (dostal dwie dawki) ,teraz jej nie ma w sprzedaży i szczepia zamiennkikiem z innej firmy heksacime (jakos tak) ma ktos z Was wiedze na ten temat?
Tak, my byliśmy w podobnej sytuacji. Lekarz powiedział, że skład ten sam. Różnica w cenie. Nic się nie działo.

no cześć - czuję pustkę ale to lepsze niz paniczny lęk. Synek (bo to chłopiec) ma dużą przezierność 5,5 ale dzisiaj się ruszał. Zrobili mi test pappa wynik 9 sierpnia wyznaczyli wizytę z genetykiem skierowali na Dopplera serca synka i badanie amniopunkcji. Nie wiem co myśleć na razie. Czuję się jak góra lodowa

no cześć - czuję pustkę ale to lepsze niz paniczny lęk. Synek (bo to chłopiec) ma dużą przezierność 5,5 ale dzisiaj się ruszał. Zrobili mi test pappa wynik 9 sierpnia wyznaczyli wizytę z genetykiem skierowali na Dopplera serca synka i badanie amniopunkcji. Nie wiem co myśleć na razie. Czuję się jak góra lodowa
a jakieś prywatne badania ?Wiadomo jezeli mozna sobie pozwolic ,zawsze sxybciej cos wiadomo

reklama
Do góry