reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
No nic widać musicie się starać jeszcze bardziej😜
Widać słabo trzymałyśmy kciuki, poprawimy się 🙊
Teredka z jednej strony może tak być a z drugiej czasem się je bo stoi...
Jak Wikusia?
Kwiatek jak tam u was?
U nas pochmurnie i nieprzyjemnie dziś, czekamy na decyzję epitemiologiczna, czy nam się kolor strefy zmieni i czy reszta szkół wróci... Średnio to wygląda, jak mają zaraz znowu zamykać to może po siedźmy jeszcze.
Ogólnie to mój nastrój jak pogoda dziś 🙄

@Katrinaka i @doublimam w dalszym ciągu trzymam za Was kciuki, jeszcze nic straconego. A mój mąż powiedział mi wczoraj tak "wiesz kochanie w końcu załatwię ci że ostatni raz w tym roku masz okres" zobaczymy czy dotrzyma słowa 😂😂😂😂😂
Czyli kiedy mamy trzymać kciuki 😂😂
@Katrinaka @doublimam w przyszłym miesiącu znów będą emocje i nagroda dla pracownika miesiąca, więc spokojnie 😉 dacie radę dziewczyny 😘
Damy damy!!!!

reklama
No nic widać musicie się starać jeszcze bardziej😜
Widać słabo trzymałyśmy kciuki, poprawimy się 🙊
Teredka z jednej strony może tak być a z drugiej czasem się je bo stoi...
Jak Wikusia?
Kwiatek jak tam u was?
U nas pochmurnie i nieprzyjemnie dziś, czekamy na decyzję epitemiologiczna, czy nam się kolor strefy zmieni i czy reszta szkół wróci... Średnio to wygląda, jak mają zaraz znowu zamykać to może po siedźmy jeszcze.
Ogólnie to mój nastrój jak pogoda dziś 🙄
Arona, u nas ładnie i słońce świeci, ale zimno jak ... Dla mnie strefa czerwona w Paryżu jest od 22 września, czyli od czasu jak mi w ciąży w łóżku kazali leżeć, teraz mogę chodzić, ale z małą też niedaleko od domu odchodzę, więc czuję, że godzina policyjna jest cały czas.
Serce mi się łamie..., malutka chce być tylko ze mną i tylko w moich ramionach, a wszyscy dookoła mi tłumaczą, ze powinnam j ą uczyć, że moze spać sama w łóżeczku, kiedy jest zmęczona w ciągu dnia, ale ona płacze, a ja nie mam sumienia zabierać ją z moich ramion. Ona nie skończyła jeszcze dwóch miesięcy...🤷‍♀️🐣😍❤. Tyle na nią czekałam, a teraz mam ją odrzucać..., bo ja to tak widzę. Z drugiej strony wiem, że niania we wrzesniu mając 3 dzieci nie będzie się z nią tulić przez jej cały sen.

Do góry