K
Katijah
Gość
U mnie też jedna krechaCzesc dziewczynki, u mnie jedna krecha... juz nie ma tez @.
Coz moze w przyszlym miesiacu sie uda
A jak u Ciebie @Katrinaka?
Milego inspokojnego dnia dziewczyny
@ dalej nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też jedna krechaCzesc dziewczynki, u mnie jedna krecha... juz nie ma tez @.
Coz moze w przyszlym miesiacu sie uda
A jak u Ciebie @Katrinaka?
Milego inspokojnego dnia dziewczyny
Spokojnie, póki nie ma @ to jeszcze szansa. Zrób za parę dni jeszcze raz.U mnie też jedna krecha
@ dalej nie ma
Niestety czuję, że dziś będzie @Spokojnie, póki nie ma @ to jeszcze szansa. Zrób za parę dni jeszcze raz.
Spokojnie będziemy się starać w przyszłym miesiącu tam jeszcze w tymNiestety czuję, że dziś będzie @
Dziękuję@Katrinaka @doublimam bardzo mi przykro, mimo wszystko trzymam kciuki nad owocnymi "pracami".
@Magdala76 super, że dziewczynka moja starsza też liczyła na siostrę no ale ma brata
Bałam się chłopca... Ale już mi przeszło ale wiecie co? Córa to taka babka z krwi i kości od urodzenia, taka no wiecie, z krzepą. A Mały to taki kruszon, delikatny, malutki
No niech @ dziś będzie to jeszcze w tym msc się będziemy staraćSpokojnie będziemy się starać w przyszłym miesiącu tam jeszcze w tym
właśnie, a my teraz tylko smakiem musimy obejść@Katrinaka @doublimam Dziewczyny, ja Was rozumiem, w końcu starania o dzidziusia są bardzo przyjemne❤, więc będziecie mieć jeden miesiąc dłużej przyjemności.