D
doublimam
Gość
Kazdy ma inne potrzebyJa też czekam na kuriera... z pampersami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazdy ma inne potrzebyJa też czekam na kuriera... z pampersami
Czesc trzymam kciuki za USGWitam
U nas dziś słonko wyjrzało aż chce się żyć i powera dostaje...chyba jestem na baterie słoneczne
Czekam na kuriera, bo mają dojść baleriny, akurat dzisiaj ide na USG wiec będą w sam raz na przetestowanie czy są wygodne.
Pozdrawiam Was dziewczyny.
Urocze .Ja na swoją księżniczkę jeszcze trochę muszę poczekać ale brzuszek tez mam już okazałyMożna tak powiedzieć. Jeszcze trochę podelektuję się kopniaczkami, a potem już Mała będzie mogła co najwyżej od zewnątrz mnie po brzuchu kopać
Pochwalę Wam się swoim "bębenkiem"Zobacz załącznik 1259330
No właśnie ja zawsze wózek do tego miałamDziewczyny czy któraś z was miała albo ma kosz mojżeszowy .Ja cały czas myśle o takim na kulkach żeby można było np.do kuchni mała zawieść .Tradycyjne łóżeczko w sypialni a to jako drugie .Tylko te co mi się podobają około 1500 kosztują i nie wiem na jak długo będą służyć
Listonosz dzis przyniosl testy ciazowe a jutro beda owulacyjne wiec mozna powiedziec ze jestem gotowa... na wszelka ewentualnoscA myślałaś o używanym? Ja nie mam, ale na początku myślę, że będę Małą w wózku wozić, a potem myślę o leżaczku Tiny love - z niego można takie jakby łóżeczko zrobić, potem dla starszego leżaczek, a w końcu chyba też krzesełko. Patrzałam, że używane można kupić za ok 100 zł
Dziewczyny - do piątku zostały 3 dni
Z używanymi u nas jest problem bo jak sprawdzałam na norweskim necie nie wiele jest a jak już to tylko same koszeA myślałaś o używanym? Ja nie mam, ale na początku myślę, że będę Małą w wózku wozić, a potem myślę o leżaczku Tiny love - z niego można takie jakby łóżeczko zrobić, potem dla starszego leżaczek, a w końcu chyba też krzesełko. Patrzałam, że używane można kupić za ok 100 złwiem, że leżaczki nie są polecane przez fizjoterapeutów, ale ten można na płasko rozłożyć, poza tym to na chwilę, nie ma cały dzień...
Dziewczyny - do piątku zostały 3 dni
Moze podzwon po firmach kurierskich I popytaj. U nas tez jest kwarantanna obowiazkowa po wiezdzie do kraju tez hotelowa. Ale w niedziele kurier normalnie przywiozl nam meble z Polski. Mowil, ze przewoznicy towarow normalnie jezdza.Z używanymi u nas jest problem bo jak sprawdzałam na norweskim necie nie wiele jest a jak już to tylko same kosze
Teraz przez ten COVID nie mam szansy pojechać sama do Polski coś zamówić i zabrać a z tego co wiem to kurierzy tez nie mogą przejechać przez granice bo u nas jest 10 dni kwarantanny w hotelu płatnym ponprzejechaniu przez granice .Nie ważne czy Norweg czy kto inny za wyjątkiem kierowców tirów .
Ale zobaczę na ten leżaczek może u nas da się kupic